BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

FOTO: Ninge în Pasul Gutâi, lapoviţă în Pasul Prislop

În cursul nopţii au căzut precipitații sub formă de ploaie la şes, respectiv lapoviță și ninsoare în zona de munte a județului. În zona înalta de munte precipitațiile au fost sub formă de ninsoare.

Sectoarele de drumuri naționale au carosabilul curat și umed. Angajații secției de drumuri naționale au acționat cu șapte utilaje și au răspândit 36 tone de material antiderapant. Sectoarele de drumuri județene au partea carosabilă curată și umedă. Angajații SC Drumuri și Poduri au intervenit cu cinci utilaje și au împrăștiat 31 tone de material antiderapant.

Cerul este acoperit. Plouă în zona joasă a județului. La munte precipitațiile sunt mixte, iar în zona înalta de munte ninge.

Pe DN 18, în Pasul Prislop vântul suflă cu viteze de până la 50 km/h. Izolat, în zonele joase se semnalează ceață. CJSU recomandă conducătorilor auto să circule preventiv, să adapteze viteză autovehiculelor la condițiile meteorologice și de drum, să păstreze o distanță de siguranță între autovehicule. De asemenea, reamintim de obligativitatea echipării autovehiculelor cu anvelope de iarnă pe drumurile acoperite de cu zăpadă, gheață sau polei.

S-a acționat cu patru utilaje și 57 tone de material antiderapant pe DN18, în Pasul Gutâi și în Pasul Prislop. Partea carosabilă este curată și umedă. Cerul este acoperit, ninge în Pasul Gutâi, iar în Pasul Prislop precipitațiile sunt sub formă de lapoviță. Vizibilitatea este redusă de ceață, sun 100 de metri în Pasul Gutâi, între km25 și km30, respectiv în Pasul Prislop, între km165 și km170. În Pasul Prislop vântul sufla cu viteze de până la 30 km/h.

Te-ar putea interesa si

ECLUSIV FOTO: TRAGEDIE ÎN LĂPUȘ – Un bărbat a fost găsit spânzurat

Vasile Dale

Un nou episod al mizeriilor maramureșene! Președintele Ionel Bogdan face o groapă de gunoi temporară în Țara Chioarului. Șomcuta Mare “căștigă” toate gunoaiele județului! Temporar pe 3 ani!

Vasile Dale

LEGE EGALĂ PENTRU TOŢI: Ofiţerii Direcţiei Anticorupţie Maramureş, amendaţi de poliţiştii locali sătmăreni

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.