BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

VIDEO: ATENȚIE ȘOFERI – DJ 109F din Cavnic spre Strâmbu Băiuţ, înzăpezit

DJ 109F din oraşul Cavnic (Munţii Gutâi) spre localitatea Strâmbu Băiuţ (Munţii Ţibleşului) a fost închis inca din 16 noiembrie 2022, traficului rutier, deşi în zonă încă nu a nins foarte mult. E o măsură luată pe toată durata iernii pentru a preveni orice incident neplăcut pe această porţiune de drum. Drumul acesta va fi redeschis abia în primăvară.

Cu toate acestea lipsa zapezii i-a determinat pe soferi sa ignore avertizarile si sa-l tranziteze zi de zi. Pana astazi cand mai multi soferi au fost surprinsi in zona de ninsoare. Cu greu au reusit sa treaca muntele deoarece sunt si copaci cazuti pe sosea. De altfel, GPS-urile nu ii avertizeaza ca soseaua este inchisa iarna. In zona nu exista semnal la nicio retea de telefonie mobila!

Pentru a putea ajunge din Cavnic în localităţile Băiuţ şi Strâmbu Băiuţ, localităţi situate la poalele Munţilor Ţibleş, participanţii la trafic vor utiliza varianta DJ 109F din şi spre oraşul Târgu Lăpuş, un ocol de aproape 40 de kilometri.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV FOTO/VIDEO BORȘA: Ginere de politician urmărit cu focuri de armă. S-a răsturnat de pe un pod cu mașina. Permisul îi era anulat

Vasile Dale

PRELUARE PRESSHUB.RO: Scenariul din Suceava s-ar putea repeta la Spitalul Județean Baia Mare

Vasile Dale

EXCLUSIV FOTO – CORUIA: Cadavrul unei femei găsit în Lăpuş. Iubitul ei, din județul Iași, găsit după două ore tot în zona respectivă (actualizare 3)

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.