BREAKING NEWSEveniment

Ceaţă şi ninsoare în Pasul Prislop, lapoviţă în Pasul Gutâi

În cursul nopţii au căzut precipitații sub formă de ploaie la şes și la deal, respectiv lapoviță și ninsoare în zona de munte a județului. În zona înalta de munte precipitațiile au fost sub formă de ninsoare.

În Pasul Prislop ninsoarea a fost viscolită, iar vizibilitatea redusă. Sectoarele de drumuri naționale au carosabilul curat și umed, cu excepția DN18, în Pasul Prislop, unde între km160 și km175 se găsește un strat de zăpadă frământată care măsoară până la 1 cm. Angajații secției de drumuri naționale au acționat cu nouă utilaje și au răspândit 46 tone de material antiderapant.

Sectoarele de drumuri județene au partea carosabilă curată și umedă. Angajații SC Drumuri și Poduri au intervenit cu opt utilaje și au împrăștiat 74 tone de material antiderapant. Cerul este parțial acoperit. Plouă slab în zona joasă a județului.

În Pasul Gutâi precipitațiile sunt sub formă de lapoviță, iar în Pasul Prislop ninge. Vizibilitatea este redusă de ceață, sub 100 de metri, pe DN 18, în Pasul Prislop între km160 și km170. În Pasul Prislop vântul are la rafală viteză de 30 km/h.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV VIDEO: Femeia din Sârbi şi-a ucis concubinul cu cele două fete în camera alăturată. A fost arestată preventiv (actualizare)

Redactie

ACTIUNI DE AMPLOARE: SUTE DE KG DE ARTICOLE PIROTEHNICE CONFISCATE DE POLITISTI (FOTO)

Vasile Dale

Primarul din Mireșu Mare a revenit în PSD Maramureș!

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.