BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

EXCLUSIV: Un muzicant din Leordina pozitiv la AMFETAMINĂ. În autoturism au fost găsite 15 pliculețe cu droguri

Polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Vișeu de Sus în cooperare cu Poliția Vișeu de Sus au depistat un tânăr din Maramureș care deţinea în portiera autoturismului pe care îl conducea, 15 pliculețe de substanță  albă, susceptibilă a fi metamfetamină. În urma testării șoferului cu aparatul Drug Test, rezultatul a ieșit pozitiv.

Ieri, 4 ianuarie a.c., în jurul orei 22.15, un echipaj mobil din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Vișeu de Sus în cooperare cu reprezentanții Poliției Vișeu de Sus, aflat în exercitarea atribuțiilor de serviciu, a oprit pentru control pe DN 18, în localitatea Vișeu de Sus un autoturism înmatriculat în România, condus de un cetățean român, în vârstă de 45 de ani, domiciliat pe raza județului Maramureș.

În urma verificărilor efectuate asupra autoturismului, în portiera stânga față au fost descoperite 15 pliculețe în care se afla un praf de culoare albă, posibil metamfetamină.



Persoana în cauză a declarat că a împrumutat mașina de la un prieten și că nu știa de pliculețele din portieră.

În continuare, șoferul maramureșean a fost testat cu aparatul Drug Test, rezultatul fiind pozitiv pentru metamfetamină.

Drept urmare, cele 15 pliculețe cu praf alb susceptibil a fi substanță interzisă, au fost ridicate în vederea expertizării şi continuării cercetărilor.

Bărbatul născut în Ruscova și domiciliat în Leordina este solist vocal pe la chefurile din Maramureșul Istoric. Muzicanrul a fost dus și la spital pentru recoltare de probe de sânge și de urină.

În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de cultivare, producere, fabricare, experimentare, extragere, preparare, transformare, cumpărare sau deținere de droguri de risc pentru consum propriu fără drept, precum și pentru conducerea unui vehicul sub infuența unor substanțe.

Substanța a fost ambalată, sigilată și transmisă către Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție – D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Maramureș în vederea continuării cercetărilor, existând suspiciunea săvârşirii unor fapte penale incriminate de Legea 143/2000.

CITEȘTE ȘI:

Te-ar putea interesa si

De ce Maramureș? 12 motive pentru a vizita Țara celor ”4 țări”

Vasile Dale

CRĂCIUN 2023 ÎN MARAMUREŞ: Hotelierii promit preţuri ca anul trecut şi surprize pentru toate gusturile

Redactie

PERCHEZIŢII PE STR. M. EMINESCU: Se dădea drept stomatolog! Toţi pacienţii, îndemnaţi să îşi facă toate analizele medicale, inclusiv testul HIV (VIDEO / GALERIE FOTO)

Vasile Dale

2 mesaje

calin ianuarie 5, 2023 at 10:02 pm

Sa vezi ce o sa ” cante ” acuma pe la Politie !!!

Raspunde
stirile zilei ianuarie 9, 2023 at 12:56 am

Drogalaii astia mereu scapa,de parca ii apara zeul drogalailor

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult