BREAKING NEWSNationalRecomandate

EXCLUSIV VIDEO: Încă un pumn al austriecilor băgat în gura românilor care se întorc la muncă în UE: Blocaje de 5 km pe autostrada M1 după ce aceștia controlează tot ce le intra în țară dinspre Ungaria

Sunt blocaje infernale pe autostrada M1 Budapesta – Viena, la granița dintre Ungaria și Austria. Asta după ce autoritățile austriece verifică toate autovehiculele care intra pe teritoriul lor dinspre Ungaria. Coloanele de mașini pe austradă se întind pe 5 km.

Coincidență sau nu această decizie a austriecilor a fost luată exact în momentul în care românii care muncesc în țările UE se întorc în țarile de rezidență după vacanța de Crăciun și Anul Nou. Suntem convinși că e doar “stranie coincidență”!!!

”De o oră am ajuns în zona frontierei dintre cele două țări. Coloana este de aproape 5 km. Am auzit de stație că austriecii controlează la sânge tot. Marea majoritate a mașinilor sunt înmatriculate în România, Ucraina, Ungaria și Austria. Nu știm cât va dura până o să ajungem în punct pentru a putea trece.



Ăsta e spațiul Schengen-ul? De ce atâta bătaie de joc a austriecilor? De ce nu se reintroduc granițele și gata am scăpat. Nu e niciun folos dacă austriecii fac asta” ne-a scris cititorul care ne-a transmis și imaginile video înregistrate astăzi la ora 19.00 (ora locală) pe autostrada M1 Budapesta – Viena, în apropierea punctului de trecere ungaro-austriac.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV FOTO: Trei elevi de la o școală din Sighetu Marmației, posibil sub influența alcoolului, au devastat pur și simplu o sală de clasă – ACTUALIZARE

Vasile Dale

De ce poartă femeile pantaloni leggings?

Vasile Dale

FOTO/VIDEO: Fifty Shades of… Orban. Ludovic Orban. Jurnaliști luați peste picior de premier

Redactie

7 mesaje

ASB ianuarie 8, 2023 at 11:31 am

Ia nu mai duceti kile de slanina si carnati cand stiti bine ca nu-i voie. Va bagati singuri pumnu-n gura si dupa aia va vaitati ca pi*dele. Natie de victime ce sunteti.

Raspunde
Reader ianuarie 8, 2023 at 4:09 pm

Ești „austriac” cumva?
UE înseamnă libera circulație a persoanelor și a mărfurilor. De ce nu au voie? Din Austria in Germania nu trece nimeni cu cârnați?
Dacă vrei sa pui problemă corect spui așa: Dacă austriecilor nu le mai convine că circulă persoanele și mărfurile libere, să facă ce a făcut Regatul Unit. Dar austriecii nu fac așa că ei sunt niste pi*de vaicaroase care vor de la UE doar ce le avantajează: să circule cetățenii austrieci liberi și mărfurile austriece. Pe teritoriul Austriei sa nu intre decât turiști care sa cheltuie o grămadă de bani pe niste servicii de 2 lei.
P.S.: austriac=t*rfa de centură

Raspunde
. ianuarie 8, 2023 at 6:00 pm

Tu esti unu din idiotii aia ce dau vina pe austrieci pentru defrisarile din Romania, in timp ce romanii se vand ca niste c*rve ieftine. Libera circulatie nu inseamna ca nu te pot controla cand vor muschiuletii lor. Iar daca te deranjeaza austriecii, esti liber sa cureti veceuri si babe la fund in alte tari. Vreti Schengen da inca va c*cati in fundu curtii ca in evul mediu. Mai usor cu talentele astea ca mai aveti 500 de ani pana sa ajungeti la nivelul austriecilor.

Raspunde
Gaby ianuarie 9, 2023 at 1:17 pm

Bine fac iși verifică slugile sa nu intre cu mana goala în țară

Raspunde
Eu ianuarie 9, 2023 at 1:27 pm

Controalele se fac de când au început sa vina emigranți din Siria, nu numai de acuma, nu mai aberați. Exista alternative de trecere a frontierei, nimeni nu I pune sa stea la cozi pe autostrada. Exista 4 sau 5 puncte pe unde se poate trece în Austria, numai la Nikesldorf se sta la coada, exact ca la Nădlac, singura diferența ii ca la Nikelsdorf numai încetinești sa se uite în mașină

Raspunde
Pavel ianuarie 9, 2023 at 1:37 pm

Frumoasa discuție, nu am ce zice. Pline de invective. Asta arată gradul de cultură a românului. În loc să îi luăm la rost pe cei care au guvernat și ne guvernează ca sunt trădători și vânzători de țară, neam, și să găsim soluții, noi ne certăm între noi. Asta e adevaratul motiv al faptului ca am ajuns unde santem. Dezbinarea nu rezolva nimic.

Raspunde
Toteu ianuarie 9, 2023 at 4:18 pm

Bine punctat!

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult