BREAKING NEWSEvenimentNationalRecomandate

EXCLUSIV VIDEO: Svetlana din Valea Vișeului s-a răsturnat cu mașina între Fiad și Romuli în Ajunul Crăciunului Ucrainean

Un autoturism s-a răsturnat azi-noapte, în decor, pe DN17C, la ieșirea din Fiad, spre Romuli. Mașina este înmatriculată în județul Cluj, iar șoferul lipsea.

Accidentul s-ar fi petrecut azi-noapte, pe DN 17, la ieșirea din Fiad, spre Romuli. Imediat după producerea accidentului, șoferul ar fi plecat de la fața locului, părăsind autoturismul acolo.  În mașină nu a fost găsită nicio persoană și nu au fost raportate victime.

Martorii de la fața locului care au găsit mașina spun că șoferul ar fi fugit de la locul accidentului, iar autoritățile nu au fost anunțate în legătură cu incident.

Persoana care conducea autoturismul ar fi ieșit afară pe ușa șoferului. Din fericire, există doar pagube materiale.

Astăzi cititorii noștri ne-au trimis o captură foto după story-ul postat chiar de Svetlana din Valea Vișeului. Acolo tânăra a postat în limba italiana și un mesaj: ”Când Dumnezeu îți dă a doua viață”. Așadar, evenimentul rutier s-a petrecut în noaptea Ajunului Crăciunului pe rit vechi. În Valea Vișeului peste 95% din populație este de etnie ucraineană.

Conform legislației în vigoare în cazul unui accident rutier soldat cu pagube materiale conducătorul auto este obligat să anunțe poliția de pe raza localității unde s-a produs în termen de 24 de ore. Dacă depășește aceste termen conducătorului auto i se va suspenda permisul de conducere.

Te-ar putea interesa si

VIDEO EXCLUSIV: Haitele de maidanezi au pus stăpânire pe municipiul Baia Mare. Un băimărean a scăpat ca prin ”urechile acului” de atacul patrupedelor ”în călduri”

Vasile Dale

FOTO EXCLUSIV: Iarna creează probleme în Maramureş. Patru cetăţeni din Republica Moldova, răniţi după ce microbuzul în care se aflau a derapat şi a ajuns în şanţ (actualizare)

Redactie

SURSE. SINUCIDEREA DE PE TRAIAN: Fratele cel mic ar fi încercat să îl salveze pe cel mare de la sinucidere. Era mult FUM în apartamentul lor (FOTO ŞOCANT)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.