BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

ACCIDENT: Impact violent între un microbuz cu 5 pasageri și un autoturism la Groși. 7 persoane rănite (actualizare)

Un grav accident de circulație s-a petrecut pe DN18B între Târgu Lăpuș și Baia Mare, pe raza localității Groși. Conform primelor informații în accident sunt implicate două autovehicule: un microbuz în care se aflau cinci pasageri și un autoturism.

Se pare că unul dintre șoferi ar fi încarcerat. Spre locul accidentului s-au deplasat echipajele de intervenție ale ISU, Ambulanței și Poliției.

ACTUALIZARE – ISU Maramureș

Detașamentul Baia Mare intervine cu două echipaje de pompieri, un echipaj de terapie intesivă mobilă SMURD, 2 echipaje de prim ajutor SMURD, un echipaj al Ambulanței și un echipaj de transport victime multiple SMURD la un accident rutier prods între un microbuz (5 pasageri) și un autoturism (2 pasageri). În momentul sosirii forțelor de intervenție nicio persoană nu era încarcerată.

ACTUALIZARE 2

Toate cele 7 persoane implicate în accident vor fi transportate la spital. Sunt stabile hemodinamic.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că traficul este oprit pe 18B Baia Mare – Târgu Lăpuș, în afara localității Groși, județul Maramureș, în urma unui accident rutier în care au fost implciate două autovehicule, soldat cu rănirea a două persoane. Se estimează reluarea circulației în 60 de minute.

ACTUALIZARE 3 – IPJ Maramureș

 Aseară, 08 ianuarie, la ora 19.25, polițiștii Serviciului Rutier Maramureș au intervenit la un accident rutier produs pe pe D.N. 18 B, în localitatea Groși.

 La fața locului, polițiștii au constatat faptul că în timp ce un bărbat de 69 de ani din Groșii Țibleșului, a condus un autoturism dinspre Baia Mare înspre Tărgu Lăpuș, pe un sector de drum în curbă la stânga, a intrat în coliziune frontală cu un alt autoturism condus din sens opus de către un bărbat de 55 de ani din Baia Mare.

 În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală a conducătorilor auto care au fost transportați la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale, unde au rămas internați.

 Totodată, cinci pasageri aflați în cele două autoturisme implicate în accidentul rutier au suferit vătămări corporale și au fost transportați la spital, unde, patru dintre aceștia au rămas internați.

Șoferii au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind zero și le-au fost prelevate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

(credit foto: Zetea Cosmin)

Te-ar putea interesa si

CORONAVIRUS: Maramureşul mai are un deces cauzat de COVID-19

Redactie

APEL UMANITAR: Pentru a putea fi repatriat, familia tânărului din Săliștea de Sus, mort în Franța, are nevoie de ajutor

Vasile Dale

INCA O ZI: ASTAZI PERMISUL ROMANESC DE CONDUCERE IMPLINESTE 104 ANI

Vasile Dale

1 mesaj

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.