BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

EXCLUSIV VIDEO: Scandal într-un club din Baia Mare provocat de un grup de tineri reveniţi din Anglia. Doi agenţi de securitate agresaţi

EXCLUSIV. Scandal monstru azinoapte într-un club din Baia Mare. 2 agenți de pază au fost agresați de un grup de 6-7 persoane.

Totul ar fi pornit de la faptul ca unul dintre petrecareti s-ar fi urcat pe mese pentru a dansa iar agentul l-ar fi rugat sa coboare. Atunci s-a declansat totul.

Au urmat scene halucinante la etajul 1 al clubului. Poliția a fost alertată dar în câteva minute indivizii au fugit.



Ce spune Politia

Azi-noapte, polițiștii băimăreni au fost sesizați să intervină la aplanarea unui conflict între mai multe persoane, produs la un local din municipiu.

În urma deplasării la fața locului, polițiștii au constatat faptul că, în urma unui scandal iscat între mai multe persoane în incinta localului și în urma interventiei angajatului responsabil cu ordinea în local și a firmei de pază, trei dintre angajați ar fi fost agresați de persoanele recalcitrante.

Persoanele implicate în altercație nu se mai aflau la fața locului la momentul sosirii polițiștilor, dar dintre aceștia au fost identificați, în baza informațiilor deținute, ca fiind trei bărbați în vârstă de 26, 34 și 37 de ani, toți din Baia Mare.

În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Te-ar putea interesa si

CONTRABANDĂ: Țigări ucrainene în valoare de 431.000 euro descoperite de polițiștii de frontieră maramureșeni (foto)

Vasile Dale

CASCADORII RÂSULUI CU PREȘEDINTELE PNL MARAMUREȘ – El a centrat, el a dat cu capul: sesiune de întrebări și răspunsuri cu Ionel Bogdan

Vasile Dale

UMANITAR – O cățelușă cu doi pui au fost salvați, dar au nevoie de o familie adoptivă (foto)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult