BREAKING NEWSEveniment

ÎN DOAR DOUĂ ZILE ÎN MARAMUREŞ: Şapte dosare penale pe numele unor bărbaţi depistaţi drogaţi sau băuţi la volan

Week-end cu peripeții pentru polițiștii maramureșeni

În ultimele două zile, polițiștii maramureșeni au întocmit șapte dosare penale pe numele unor conducători auto, respectiv a celor care se dau drept conducători auto.
Trei bărbați cu vârste de 27, 29 și 36 de ani din Botiza, Bârsana și Baia Mare sunt cercetați pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice, după ce au fost identificați de polițiști la volanul unor autoturisme pe drumurile publice. În urma testării alcoolscopice, rezultatele au fost de 0,69, 0,78 și 1,09 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Alți trei conducători auto în vârstă de 20, 22 și 37 de ani au fost depistați de polițiștii din Borșa și cei ai Secției 4 Leordina că au condus autoturisme sub influența substanțelor interzise, fapt dovedit prin rezultatul pozitiv al aparatului de depistare a prezenței substanțelor interzise în organism.
Tuturor le-au fost recoltate mostre biologice de sânge și urină în vederea continuării cercetărilor.
Totodată, un alt tânăr de 29 de ani din Vișeu de Sus s-a dat drept conducător auto pe o stradă din oraș, uitând probabil că i-a fost suspendată exercitarea dreptului de a conduce în urma săvârșirii mai multor contravenții și infracțiuni la regimul rutier. 
În cauză, polițiștii efectuează cercetări pentru comiterea infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Te-ar putea interesa si

FUG DE ÎNROLARE: 12 cetățeni ucraineni depistați la granița Maramureșului cu Ucraina

Redactie

LA DATORIE: Cerşetori şi scandalagii sancţionaţi de jandarmii maramureşeni Baia Mare şi Sighetu Marmaţiei

Vasile Dale

EXCLUSIV VIDEO: Absurdul absurdului în Poliția Locală Baia Mare – Pentru că iarna ținea florile pe holul comun al blocului, o băimăreancă a fost amendată de polițiștii locali ai lui Ghițucă

Vasile Dale

1 mesaj

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.