BREAKING NEWSEvenimentNationalRecomandate

VIDEO – 3 morți și 1 rănit grav după ce un autoturism s-a izbit de autocarul Sighet – Cluj plin cu pasageri pe DN17 Moisei – Năsăud. A fost activat planul roșu de intervenție (actualizare)

Un grav accident rutier s-a produs cu puțin timp în urmă, în Telciu. Un autoturism s-a ciocnit de un autocar ce transporta aproximativ 35 – 40 de persoane.

Doua echipaje de descarcerare, trei ambulanțe SMURD și un echipaj de la Serviciul de Ambulanță Județean Bistrița-Năsăud intervin în localitatea Telciu, pe DN 17C între Mosei și Năsăud. Aici s-a produs un accident rutier între un autocar și un autoturism.

Din primele informații, se pare că persoanelele din autoturism sunt încarcerate. În autocar se aflau aproximativ 35 – 40 persoane.

În zonă a fost alocat suplimentar încă un echipaj de la Serviciul de Ambulanță Județean Bistrița-Năsăud. A fost activat Planul roșu de intervenție pentru județul Bistrița-Năsăud.

Centrul Infotrafic

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că traficul este oprit pe DN 17C Năsăud – Moisei, în zona localității Telciu, județul Bistrița-Năsăud, după ce două autovehicule au fost implicate într-o coliziune. În urma accidentului, patru persoane au rămas încarcerate, fiind efectuate manevre pentru extragerea lor din autoturismul avariat și acordarea de îngrijiri medicale.

Se estimează reluarea circulației în 45 de minute.

ACTUAIZARE

Trei persoane aflate în autoturismul care s-a izbit frontal de autocar și-au pierdut viața. Este vorba despre doi pasageri și șoferul mașinii.

Imagini video aici: https://www.facebook.com/mesager24.ro/videos/5329480630489066/

A patra victimă – aflată în dreapta șoferului – a supraviețuit. A fost scoasă din autoturism și se află în stare gravă. Este cooperant, fiind preluat de echipajul de Terapie Intensivă Mobilă.

Cele patru victime sunt din Porojata / Suceava.

Vom reveni cu amănunte. Sursa video: Mesager24.ro.

Te-ar putea interesa si

Cânii latră, ursul trece, iar oile… AMENDATE – La două săptămâni după concertul lui Leșe, NICIO sancțiune. Au fost în schimb amendați oameni la o petrecere privată

Vasile Dale

GALERIE FOTO: Peste 600 de participanți la cea de-a V-a ediție a Conferinței ”Medicină de Urgență AZI”

Vasile Dale

FOTO, VIDEO: Incendiu la o hală industrială din Câmpia Turzii

Vasile Dale

1 mesaj

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.