BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul Istoric

A ”nins” cu șoferi beți pe șoselele Maramureșului (Moisei, Gârdani, Repedea și Rozavlea). Un șofer a sărit la polițiști, fiind încătușat

Rozavlea – Ieri, la ora 11.20, polițiștii Secției 2 Bogdan Vodă au oprit pentru control un autoturism condus pe  D.J.186, pe raza comunei Rozavlea.

 La volan a fost identificat un bărbat de 41 de ani din localitate. Acesta a refuzat testarea cu aparatul etilotest, manifestându-se agresiv atât fizic cât şi verbal, motiv pentru care a fost imobilizat și condus la Centrul de Permanenţă Dragomireşti, unde, a refuzat prelevarea mostrelor biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Întrucât bărbatul prezenta un pericol pentru sine şi pentru persoanele din jurul său, a fost transportat la Spitalul Municipiului Sighetu Marmaţiei – Secţia Psihiatrie.

În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de refuz sau sustragere de la prelevarea de mostre biologice.

Gârdani – Ieri, la ora 16.30, polițiștii din Ulmeni au oprit pentru control un autoturism condus pe D.J. 108/A, în localitatea Gârdani. La volan a fost identificat un bărbat de 51 de ani din Zalău.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind de  0,68 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Centrul Medical Fărcaşa,  unde i-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

Moisei – Ieri, la ora 15.30, polițiștii din Moisei au intervenit la un accident rutier produs pe D.N. 18 pe raza localității.

La fața locului, polițiștii au constatat faptul că un autoturism condus de către un bărbat de 43 de ani, a intrat în coliziune cu două autovehicule care circulau regulamentar pe D.N. 18, dinspre Borșa înspre Vișeu de Sus. Accidentul rutier s-a soldat numai cu pagube materiale.

Întrucât șoferul de 43 de ani, emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,34 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul Orășenesc Vișeu de Sus, unde i-au fost recoltate mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Conducătorii celorlalte doua autovehicule implicate au fost testați alcoolscopic, rezultatele fiind negative. În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului.

Repedea – Azi noapte, la ora 01.00, polițiștii Secției 4 Leordina, au efectuat semnal regulamentar de oprire a unui autoturism condus pe drumul comunal denumit ”Lujana”, de pe raza localității Repedea, însă conducătorul auto a ignorat semnalele acustice și luminoase, continuându-și deplasarea pe D.J. 187.

S-a procedat la urmărirea acestuia până în parcarea unui magazin din localitate, moment în care la volan a fost identificat un bărbat de 53 de ani din comuna Poienile de Sub Munte.

 În urma verificărilor s-a constatat faptul că autoturismul are ITP și RCA expirate, iar conducătorul auto nu este posesor de permis de conducere. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero.

În cauză, se efectuează cercetări cu privire la săvârşirea infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Te-ar putea interesa si

INCENDIU: Un autoturism a ars ca o torță lângă un club din Baia Mare (FOTO/VIDEO)

Vasile Dale

ACCIDENT: DOUA FETE LOVITE DE UN AUTOBUZ PE O TRECERE PENTRU PIETONI DIN BAIA MARE (FOTO/VIDEO – ACTUALIZARE 2)

Vasile Dale

ULTIMA ORĂ: Biciclist dezechilibrat şi accidentat la Sighetu Marmaţiei (FOTO)

Vasile Dale

2 mesaje

Anonymus ianuarie 9, 2023 at 7:48 pm

In sfîrsit poliția își face datoria mai des , sunt in fiecare zi beți și drogati la volan in zonele astea plus in BORȘA,MOISEI ȘI VISEU DE SUS !!!!

Raspunde
Piltea ianuarie 9, 2023 at 9:11 pm

Pacat ca doar 1% sunt prinsi

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.