BREAKING NEWSImportant

Acțiuni pe linia combaterii cerșetoriei și pe linie rutieră în Baia Mare și Baia Sprie

Ieri, 08 ianuarie, polițiștii Biroului de Ordine Publică Baia Mare, au desfășurat o acțiune pe principalele artere ale municipiului și din zona marilor magazine pentru prevenirea și combaterea cerșetoriei.

În urma activităților desfășurate au fost legitimate 23 de persoane, din care 12 cerșetori și au fost aplicate 12 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 1.200 de lei.

În perioada 06-08 ianuarie 2023, polițiștii din cadrul Poliţiei orașului Baia Sprie împreună cu polițiști din cadrul Postului de Poliție Șișești, au organizat şi desfăşurat mai multe acţiuni pe linie rutieră.

În cadrul acțiunilor au fost verificate 86 de autovehicule și au fost legitimate 103 persoane.

Pentru neregulile constatate au fost aplicate 29 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de 30.070 de lei.

 Ca măsuri complementare s-au dispus reținerea a patru permise de conducere, a două certificate de înmatriculare și a unui set plăcuțe cu numere de înmatriculare.

Te-ar putea interesa si

ACTUALIZARE – EXCLUSIV / ÎN PLINĂ CAMPANIE: Furt din locuință în Baia Mare. Hoții au plecat cu peste 9.000 de euro (GALERIE FOTO)

Vasile Dale

GEST IMPRESIONANT: Poliţiștii locali și un taximetrist au oferit cazare şi sprijin unei femei și fetiţa ei de 6 ani rămase fără bani în gara din Baia Mare

Vasile Dale

TRAGEDIE LA SĂBIȘA: Un bărbat a murit după ce a căzut de pe casă, de la 8 metri, în timp ce muncea la acoperiș

Redactie

1 mesaj

Anonymus ianuarie 9, 2023 at 8:24 pm

Asa ar trebui si la Borsa ,la lidl ,penymarket si profi ,mai nou si imparcarea borsa copii cu bicicleta printre masini vin si cersesc ,sau la viva in percare ,nu poti sta linistit ca vin si cer bani ,daca suni la 112 trebuie sa astepti politia iar daca te vad copii ca ai sunat la politie vin cu parinti frati si toata echipa de vre-o 20 te cauta prin oras , de aceeia paznici supermarketurilor nu suna la 112 ,ca dupa cînd iese din tura de servici ,este asteptat ,s-a întmplat anul trecut la profi !!!!

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.