BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

VIDEO EXCLUSIV: Tragedie la Borșa – Un șofer (22 ani) resuscitat, o tânără dusă la spital în stare gravă

Un grav accident de circulatie s-a produs astazi dimineata pe drumul national 18 la intersectia cu strada Pietroasa din Borsa.

Conform primelor informatii un autoturism a parasit partea carosabila si s-a izbit violent de in stalp.

Se pare ca soferul de 22 de ani a fost resuscitat de medici, fiind dus la spital in stare criticaă. Totodată, o tânără de 20 de ani a fost scoasă din maşina distrusă de pompieri si predata medicilor. A fost dusa la spital in stare grava.

Există informaţii comform cărora tânărul nu ar fi la primul accident rutier. În urmă cu un an și jumătate (5 august 2021) mașina condusă de tânăr s-a izbit de un alt autovehicul pe DN18, tot în Borşa. Accidentul s-a soldat cu decesul unei adolescente de 15 ani (iubita borșeanului) și rănirea altor trei tineri).

ACTUALIZARE – IPJ Maramureș

Azi dimineață, 09 ianuarie, la ora 05.15, polițiștii din Borșa, au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 să intervină la un accident rutier produs pe D.N. 18, Strada Victoriei din oraș.

La fața locului, polițiștii au constatat faptul că un autoturism condus de către un tânăr de 22 de ani din oraș, dinspre Suceava înspre Moisei, a părăsit partea carosabilă, moment în care a intrat în coliziune frontală cu un stâlp de beton.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală gravă a șoferului, precum și vătămarea corporală ușoară a unei tinere de 20 de ani din Moisei, care se afla în calitate de pasager pe locul din dreapta față.

Conducătorul auto nu a putut fi testat cu aparatul etilotest, fiindu-i prelevate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

CITEȘTE ȘI VEZI IMAGINI VIDEO DE LA ACCIDENTUL ÎN CARE BORȘEANUL A FOST IMPLICAT ÎN SEARA ZILEI DE 5 AUGUST 2021 PE DN18, ÎN BORȘA. Atunci iubita lui în vârstă de 14 ani a murit.

Te-ar putea interesa si

IN SFARSIT: SOFERUL CARE A ULTRAGIAT POLITISTII DIN LEORDINA A FOST SALTAT. RETINUT PENTRU 24 DE ORE

Vasile Dale

Clujean cu motocicletă rănit în timpul unei depășiri pe DN„1C în Buciumi. 8 dosare penale și zeci de amenzi date de poliția Rutieră în weekend

Vasile Dale

FOTO/VIDEO. Polițiști atacați și răniți, în Petea, județul Satu Mare. Bătaie cu zeci de persoane, 3 polițiști și un mascat au ajuns la spital

Vasile Dale

14 mesaje

Anonymus ianuarie 9, 2023 at 2:28 pm

ce iubita la 14 ani?,el avea 20 iar minora 14 ani,trebuia cercetat penal ,si atunci umbla cu alcoolul in cap!!!

Raspunde
N ianuarie 12, 2023 at 12:56 am

Dc sa fie cercetat penal pentru asta că nu a violato sau ceva

Raspunde
Anonymus ianuarie 9, 2023 at 3:39 pm

Data trecuta era tot beat sau drogat ,știti cum se lauda tatăl baiatului???
Sa faca baiatul meu cîte am facut eu ,iata ca de data asta Carma s-a intors !!!
Baiatul este de bani gata si data trecuta s-a mușamalizat cazul !!!

Acum sa speram ca nu v-a mai apuca sa faca alte accidente ,baiatul de 20 de ani face parte din clanul mîndruleanul din borsa clan prieten cu primarul din borsa si cu decedatul mircea botezan !!!

Baiatul sigur a consumat droguri ,este cunoscut de multi ca consumator de droguri!!!
Acum i s-a infundat ,ca iar ar fi scapat basma curată ,doar au mii de euro si își permit,sa faca ce vor !!!

Raspunde
ionion ianuarie 9, 2023 at 4:23 pm

cate fete mai omoara asta pana il inchide politia?

Raspunde
N ianuarie 10, 2023 at 1:24 am

A fost doar una ,și aia iubita lui.
Îți spun eu că el nu a avut nici o intenție de a face așa ceva

Raspunde
Pilțea ianuarie 9, 2023 at 6:46 pm

. Stalpul ala si firele de cablu banuiesc ca nu el le plateste, spitalizarea, reparatiile

Raspunde
N ianuarie 10, 2023 at 1:15 am

Bai voi Sc numai aiurea ,cum să îi dorești moartea .voi sunteți conștienți de ce vb?
Sa va vad pe voi in locul lui nu cred că ați mai vb așa aiurea .
Voi așa vb de parcă intenționat sa băgat în stâlp .Bai gândiți de doua ori înainte să scrieți ceva că voi nu știți de capul vostru

Raspunde
Anonymus ianuarie 11, 2023 at 9:03 pm

Data trecuta pe lîngă fata moarta au mai fost 2 victime !!!
Unul a rămas fără picioare din genunchi și o altă față paralizată ,interesant că nimeni nu a aflat atunci asta cu complicitatea spitalului Borsa !!!
Poate nici poliția nu știe ,și totuși trebuia reținut permisul pentru ucidere din culpa lucru care nu s-a făcut , sau s-a făcut dar el tot circula cu mașina ,doar este neam cu primarul din Borsa !!!!
Se știe mult despre cei 3 frați dar puțin se vorbește cu ce se ocupă!!!!

Raspunde
Anonymus ianuarie 9, 2023 at 7:42 pm

Acesta este feciorul lui „PERICOL DIN BIRȚ”,baieti se ocupa cu fete si droguri impreuna cu licar din gara borsa , interesant ca politia nu știe nimic !!!

Pericol din birț are tot felu de afaceri si se cunoaste unde trebuie pentru a mușamaliza și acest caz!!!!
Baieti sunt neamuri cu primarul orasului Borsa !!

Raspunde
Țiplea ianuarie 9, 2023 at 11:06 pm

Is morti ce mai stiti de ei

Raspunde
N ianuarie 10, 2023 at 1:19 am

Vai,vai,cate mai ști tu

Raspunde
Yasmina ianuarie 17, 2023 at 5:04 am

Anonymus de unde esti atât de informat? Nu intaleg de ce nu lași oameni decedați in liniștea lor “ Mircea Botezatule” eu stiu ca la biserica se fac pomeniri… deci : nu pot sa cred ca tu poți sa vorbești așa ceva și sa gândești așa ceva… tu te crezi cel mai corect om de pe pământ dacă ai ajuns ca sa judeci oameni in așa mod. Se vede ca esti foarte informat de băiat și de celălat decedat, se pare ca ai Cunoști bine , dar tu judeci , in locul lui Doamne Doamne… mai băiatule sa înțelegi un lucu!!! Fiecare o sa răspundă de Greșelile lui , iar tu trebuie sa înveți in aceasta viata sa ai respect fata de familiile lor dacă sti ce înseamnă acel bun simt? Sa Te Ferească Bunul Dumnezeu , si pe noi nu doar pe tine sa nu ajungem ca el… te-ai gândit ca poate el sa simți rău la volan? Lumea e foarte rea si vorbește aiurea asa ca si tine(exemplu) tu din auzite vorbești aiurea. Și cred ca am spus tot. Veniți de viata ta băiat si nu mai gândi asa rău . Sa iti fie Rușine cel puțin , dar nu stiu dacă sti despre ce e vb. Gândește-te la parinti băiatului ca trec prin zile grele. Indiferent de copil fie el ( bun sau rău) e băiatul lor. Haideți sa fim mai buni puțin si nu tot sa avem răutate in noi.

Raspunde
Anonymus ianuarie 17, 2023 at 11:09 pm

Normal ca i cunosc , umbla prin borsa si batea alti baieti care probabil nu iau platit fetele sau drogurile , purta la el pumnal de culoare alba care se baga pe mîna ,și spray paralizant , acum 2 ani un baiat înalt a fost salvat de propria mama care a început sa urle pe stradă în intersectia borsei ca vor să i bata baiatul , o alta bataie a fost in parcarea borșei in plina zi in care a fost implicat si licar din gara vrînd sa desbarta pe acest individ care batuse un baiat din gara ,pe frizerul ,in altercatie licar a intrat cu capul in bara masini find lovit de acest individ cu pumnalul alb de patru degete pe care îl avea in buzunarul stîng tot timpul cu el, celalalt individ frizerul , a fugit !!!
Era un baiat forte rau ,in plina zi sa faci bataie in parcarea borsei si nimeni nu a intervenit ștind cine este tatal baiatului!!!!!

Raspunde
calin ianuarie 19, 2023 at 2:03 pm

Respect familiei care a fost de acord cu prelevarea de organe , in acest moment greu din viata lor ! Cat despre restul , e trecut …pacat ca nu se invata din greseli !!!!!

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.