BREAKING NEWSEvenimentImportantRecomandate

Pizzaiolo Mihai Tămaș: cea mai bună rețetă de Pizza din Baia Mare. PizzaBaiaMare.ro

Pentru mulți nu mai este o noutate dar pentru unii ar putea fi surprinzător gustul de pizza italiană autentic regăsit la Baia Mare într-o locatie relativ nou deschisă în incinta magazinului Kaufland de pe Bulevardul Bucuresti nr. 100 (lângă Dedeman) sau online pe https://www.PizzaBaiaMare.ro .

Pizzaiolo Mihai Tămaș vă așteaptă de miercuri până duminică între orele 10:00 și 18:00 pentru a vă pregăti o pizza fierbinte și apetisantă doar pentru voi.

Am aflat de la Mihai că ”Povestea #PizzaBM lua naștere acum 6 luni, cu ambiție, încredere, optimism, emoții ce s-au dovedit, între timp, a fi constructive.

Pornind cu preparatul de la 0, rețeta s-a definitivat în timp, după ce am supus-o mai multor teste prin care, într-un final, am reușit să pun în farfurie acel preparat de care să fiu mândru, cu gust ales, pe placul meu, dar și al vostru.

Nu dorim să reinventăm roata, ne-am inspirat din caietele cu rețete autentice italiene, folosind ingrediente de calitate, proaspete, pe care să le îmbin armonios, cu dragoste și pasiune pentru a vă oferi o experiență culinară completă.

Iubesc să gătesc, trăiesc o bucurie imensă când văd oamenii mâncând cu poftă din farfurie și deseori mă fâstâcesc în fața complimentelor clienților, faptul că aud destul de des din gura voastră ca e o pizza reușită, gustoasă, este o recompensă nemărginită.”

Dintr-un amestec de făină de cea mai bună calitate (ne-a luat mult timp până să ajungem la făina potrivită), apă, sare și un strop de ulei de măsline, printr-un proces lent de creștere de până la 72 de ore, 100% naturală, obținem un aluat exceptional în ceea ce privește calitatea (după nenumărate teste).

Gustulul și textura, dar și mult mai ușor de digerat decât blatul clasic de pizza, cu un indice glicemic scăzut.

Consistența perfectă a aluatului pufos la interior, crocant la exterior și aroma autentică fac din pizza noastra un deliciu unic de care te vei îndrăgosti!

Mănâncă ce iubești!

Pe langă delicioasa pizza din Baia Mare, Pizzailo Mihai Tămaș vă mai așteaptă și pe tiktok unde nu vă veți putea sătura de videourile lui amuzante, curiozități despre pizza și sfaturi mai mult sau mai putin utile https://www.tiktok.com/@pizzabaiamare

Tripadvisor, unul dintre cele mai populare site-uri pentru clătorii și locuri de petrecere a timpului liber recomandă Pizzeria Baia Mare printre locurile de neratat când te afli în BaiaMare. Detalii pe https://www.tripadvisor.com/Restaurant_Review-g304056-d25068534-Reviews-Pizza_Baia_Mare-Baia_Mare_Maramures_County_Northwest_Romania_Transylvania.html 

Te-ar putea interesa si

SITUATIE REVOLTATOARE LA LAPUSUL ROMANESC: SATENII SUNT NEVOITI SA SA SE SPELE CU APA NEAGRA. NICI VORBA SA FIE POTABILA (FOTOGRAFII)

Vasile Dale

AU BĂTUT PALMA? Va fi fostul ministru PLM candidatul AUR pentru funcția de președinte a CJ Maramureș?

Vasile Dale

EXCLUSIV FOTO: Incendiu la Spitalul Municipal Sighetu Marmației. 5 pacienți evacuați. A luat foc acoperișul din zona de primiri urgențe

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.