BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

EXCLUSIV: BAIA MARE SĂLBATICĂ – Un tânăr de 20 ani din Recea bătut crunt de un recidivist în scara unui bloc din Baia Mare

Scandal monstru în scara unui bloc de pe bulevardul Decebal din Baia Mare. Scandalul ar fi pornit după ce 4 tineri (doi tineri din Recea, altul din Săcălășeni și unul din Hunedoara) ar fi consumat băuturi alcoolice întreaga noapte. Spre dimineață între gazdă și bărbatul din Hunedoara (recidivist) s-au iscat discuții contradictorii. De la cuvinte grele până la pumni și picioare nu a fost decât un pas. Victima a cerut ajutor la 112

Ce spune IPJ Maramureș

La ora 06.49, polițiștii Biroului de Ordine Publică Baia Mare au fost sesizați cu privire la faptul că pe bulevardul Decebal, o persoană a fost agresată fizic.

Deplasați la fața locului, polițiștii au identificat apelantul, un tânăr de 19 ani și victima, un tânăr de 20 de ani ambii din Recea.

În urma verificărilor efectuate s-a constatat faptul că cei doi împreună cu doi bărbați de 26 și 28 de ani din Săcălășeni și Hunedoara, au consumat băuturi alcoolice într-un apartament, iar la un moment dat între victimă și bărbatul de 28 de ani s-a iscat un scandal. În timpul scandalului victima a fost agresată fizic în zona capului.

Tânărul de 20 de ani a fost transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

În cauză, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de lovire sau alte violențe.

foto principal cu titlu ilustrativ

Te-ar putea interesa si

INUNDAŢII ÎN JUDEŢ: Străzi din Ferneziu inundate, cota de atenţie pe Vişeu atinsă (FOTO, VIDEO)

Vasile Dale

„Zimbrii” de la CSM Știința Baia Mare, distinși de președintele Consiliului Județean Maramureș, Ionel Bogdan: „Să fiți în continuare pe primul loc, așa cum vreau eu să pun Baia Mare pe primul loc!”

Redactie

EXCLUSIVITATE: Român sechestrat în Liege, salvat de doi maramureşeni (FOTO, VIDEO – ACTUALIZARE)

Vasile Dale

1 mesaj

Calin ianuarie 12, 2023 at 3:31 pm

Nu vad ce are de a face faptul ca 4 betivi s-au batut intre ei , cu titlul ” Baia Mare salbatica ” !!!

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.