Eveniment

PETEA: Maramureşean depistat de poliţiştii de frontieră cu o carte de identitate falsă

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Petea au depistat un cetăţean român din județul Maramureș care avea ascunsă în torpedoul autoturismului, o carte de identitate eliberată pe numele altui cetățean roman, falsă.

 Ieri, 12 ianuarie a.c., în jurul orei 22.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Petea s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, pe sensul de intrare în România, un bărbat în vârstă de 39 de ani, din județul Maramureș, conducând un autoturism marca Ford Mondeo, înmatriculat în România.
 În baza analizei de risc, polițiștii de frontieră au efectuat un control asupra autoturismului, ocazie cu care au descoperit în torpedou o carte de identitate falsă, eliberată pe numele altui cetățean roman din București.
 Șoferul a declarat că nu știe nimic despre acea carte de identitate, deoarece a împrumutat mașina de la un prieten.
În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire, iar în continuare se fac verificări cu privire la documentarea întregii activități infracționale sub directa coordonare a procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare, la final urmând a fi dispuse măsurile legale ce se impun.

Te-ar putea interesa si

ACTUALIZARE: S-a răsturnat cu mașina pe DN18 la intrare în Baia Sprie. Accidente și în Satu Nou de Jos și Baia Mare (FOTO/VIDEO)

Vasile Dale

DIN 10 FEBRUARIE: La Tribunalul Maramureş se reia judecarea tuturor cauzelor aflate pe rolul instanţei

Vasile Dale

EXCLUSIV: Maria vrea să devină procuror – Declarații cutremurătoare ale părinților minorei bătute în stradă de trei adolescente într-o stație de autobuz din Baia Mare

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.