BREAKING NEWSNationalRecomandate

Vânător de comori, martor la scene de groază într-o pădure. Descoperirea macabră l-a lăsat fără cuvinte

A pornit la vânătoare de comori, dar s-a trezit în faţa unei descoperiri înfiorătoare. „Înarmat” cu un detector de metale, un bărbat a plecat în expediţie în pădure, să caute obiecte de preţ. Nimic nu l-a pregătit însă pentru ce avea să găsească. Şocat de priveliştea macabră, a sunat imediat la 112.

Câini ucişi într-un mod brutal, atârnaţi de crengile copacilor. Asta a găsit un bărbat în Silivașu de Câmpie, Bistriţa-Năsăud. Acesta venise în pădure cu un scop clar: să caute comori cu detectorul de metale. S-a trezit în schimb în faţa priveliştii macabre. Animalele spânzurate în copaci ar fi fost ucise recent, de cel mult câteva zile.

Descoperire macabră: câini spânzuraţi în pădure

Şocat de scena la care a fost martor, bărbatul a sunat la numărul de urgenţă 112, iar în urma apelului său un echipaj de poliţie s-a deplasat la locul groazei. De asemenea, a fost alertat un echipaj de la Poliţia Animalelor. Pădurea în care au fost găsiţi apânzuraţi câinii se află la aproximativ un kilometru distanţă de cel mai apropiat sat.

Sursa info: ObservatorNews.ro. Sursa foto: Bistrițeanul.ro.

Te-ar putea interesa si

PERCHEZIŢII ÎNTR-UN CAZ DE ABUZ DE ÎNCREDERE: Un bărbat din Bârsana şi-a recuperat utilajul agricol de 6.500 de euro

Vasile Dale

EXCLUSIV: Un ”nuntaș” organiza partidele ilegale de poker pe mii de euro din Baia Mare. Un ”mascat” de la IPJ Maramureș era printre clienți

Vasile Dale

ACCIDENT MORTAL LA NEGREŞTI OAŞ: Traşi după maşină pe un colac tubby, un tânăr şi două fete s-au izbit de copac. Bărbatul a decedat – foto

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.