BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

FOTO EXCLUSIV: Șofer drogat prins la volan de Poliția Rutieră în Maramureșul Istoric. Alți doi băuți depistați în trafic

Serviciul Poliției Rutiere Maramureș împreună cu polițiștii din Vișeu de Sus, Leordina și Sighetu Marmației, sprijiniți de polițiștii de frontieră, au acționat pe drumurile naționale și județene din Maramureșul Istoric.

Astfel în noaptea de vineri spre sâmbătă trei conducători auto au fost depistați în trafic fie sub influența băuturilor alcoolice, fie sub influența substanțelor halucinogene.

La Vadu Izei, la ora 1.35 șoferul unui autoturism Porche a fost oprit pentru control pe raza localității Vadu Izei. Testat fiind cu aparatul etilotest, rezultatul înregistrat a 0,50 mg/l alcool pur în aerul expirat. Pe numele bărbatului în vârstă de 32 de ani a fost întocmit dosar penal.



La Valea Vișeului, la ora 0.50, un alt șofer a fost oprit pentru control. Etilotestul a indicat 0,44 mg/l alcool pur în aerul expirat. A fost dus la spital pentru recoltare de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Pe numele bărbatului în vârstă de 34 de ani a fost întocmit dosar penal.

La Ruscova, la ora 2.30 polițiștii au oprit pentru control un bărbat în vârstă de 28 de ani din localitate. Acesta a fost testat cu aparatul drugtest. Acesta a ieșit pozitiv la consumul de metamfetanimă și cannabis. Și în acest caz a fost întocmit dosar penal.

În toate cele trei cazuri permisele de conducere au fost reținute de către polițiști.

Te-ar putea interesa si

FOTO: A luat foc un magazin alimentar din Dumbrăviţa (actualizare)

Redactie

FOTO: Accidente în Baia Mare, pe străzile 22 Decembrie şi Gării. Cinci victime (actualizare)

Redactie

ACTUALIZARE ACCIDENT GRAV: SOFER INCARCERAT DUPA CE S-A LOVIT DE UN TAF PE VALEA ROMANA. A MURIT LA SPITAL (GALERIE FOTO/VIDEO)

Vasile Dale

1 mesaj

Un șofer din Ruscova și unul din Șurdești au fost condamnați la pedeapsa cu închisoare cu suspendare pentru conducerea sub influența substanțelor interzise. Erau pozitivi la cannabis și metamfetamină. – Stiri din Maramures octombrie 5, 2023 at 10:31 am

[…] Acesta a condus un autoturism la data de 14 ianuarie 2023, pe raza comunei Ruscova, în timp ce se a… La testarea cu drugtestul a ieșit pozitiv la consumul de metamfetanimă și cannabis. […]

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult