BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

EXCLUSIV VIDEO: ȘOCANT ÎN BAIA MARE – Un tânăr a fost găsit fără suflare înecat în propria-i vomă într-o dubă parcată pe bulevardul Unirii

Misiune dificilă pentru polițiștii băimăreni. Aceștia au fost alertați la 112 luni după amiază despre faptul că un bărbat în vârstă de 30 de ani din Baia Mare a fost găsit în interiorul autoutilitarei proprietate privată ce era parcată pe bulevardul Unirii.

Imediat mai multe echipaje ale poliției au mers în zonă iar când au deschis ușa din spate a dubiței au avut parte de un șoc: bărbatul era fără suflare înecat în propria-i vomă. Un echipaj medical a constatat decesul. Ușile autoutilitarei nu erau încuiate și nici nu prezentau urme de forțare.

Cadavrul a fost preluat de Serviciul de Medină Legală care urmează să facă necropsia pentru a stabili exact cauza decesului.

Cazul a fost preluat de criminaliștii băimăreni. Acum aceștia au o misiune dificilă: ei trebuie să stabilească exact cum a murit băimăreanul. Un singur lucru este cert: acesta plecase de la domiciliu în cursul serii de duminică. De atunci nimeni nimeni din familie nu a mai știut nimic de el.

Așadar, criminaliștii băimăreni vor avea o misiune dificilă pentru a dezlega misterul decesului tânărului din Baia Mare.

În actualizare

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV: Fosta șefă a Poliției Bârsana a cerut eliberarea din arest sub control judiciar. Astăzi procurorii cer prelungirea arestului preventiv. Ce spune IPJ Maramureș despre ce s-a întâmplat la Bârsana

Vasile Dale

FOTO, VIDEO: Accidente pe bandă rulantă pe pârtiile din Borşa

Redactie

Iată motivele pentru care majoritatea jucătorilor preferă sloturile

Vasile Dale

1 mesaj

Roatis ianuarie 18, 2023 at 12:58 pm

Ce s a mai aflat de el?

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.