BREAKING NEWSImportant

Ionel Bogdan: Finanțarea pentru modernizarea și dotarea ambulatoriului integrat din cadrul Spitalului Județean de Urgență Baia Mare a fost aprobată

Ministerul Sănătății a anunțat oficial că a fost aprobată finanțarea, prin Programul Național de Redresare și Reziliență, a proiectului privind modernizarea și dotarea ambulatoriului integrat al Spitalului Județean de Urgență ”Dr. Constantin Opriș” Baia Mare.

Decizia ministerului vine după ce în septembrie 2022, aleșii județeni au adoptat acest proiect în valoare de 19.867.149,41 lei, TVA inclus.

Prin acest proiect vor fi realizate lucrări de modernizare a clădirii ambulatoriului, vor fi făcute dotări cu aparatură modernă, iar spațiul din ambulator va fi organizat într-un mod mult mai practic și accesibil pentru ca personalul medical să își poată desfășura activitatea cât mai eficient.

De asemenea, proiectul cuprinde și modernizarea ambulatoriului de Specialitate pentru Sportivi situat pe strada Gheorghe Marinescu nr.3, a secției de Medicina Muncii – Boli Profesionale, strada Progresului nr.17, a Cabinetului de Planificare Familială, strada Progresului nr.17, și a Laboratorului de Recuperare, Medicină fizică şi Balneologie, situat în strada Progresului nr.17, Baia Mare.

„Activitatea din Ambulatoriul Integrat reprezintă o prioritate absolută pentru Spitalul Județean de Urgență „Dr. Constantin Opriș” Baia Mare, de aceea este foarte important să investim în modernizarea și dezvoltarea acestuia.

Respectăm promisiunile făcute cetățenilor și modernizăm infrastructura de sănătate a județului Maramureș”, a declarat Ionel Bogdan, președintele administrației județene.

Biroul de presă al Consiliului Județean Maramureș

Te-ar putea interesa si

Exclusiv: Caniculă – Băiat de 16 ani înecat în râul Iza la Sighetu Marmației (actualizare)

Vasile Dale

FOTO – Accident pe strada Hortensiei din Baia Mare. Intervine Ambulanța

Vasile Dale

GALERIE FOTO: Coliziune pe Bd. Republicii. O victimă dusă la spital

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.