BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

TRAGEDIE LA REPEDEA / ACTUALIZARE: Bărbat spulberat de o maşină. A decedat la spital

În urmă cu putin timp, pe DJ 187, în Repedea în zona Tomnatic, s-a produs un grav accident de circulaţie.

Din primele informaţii, un bărbat s-ar fi angajat în traversarea străzii pe loc neregulamentar, fiind surprins şi accidentat grav de un autoturism BMW.

Un echipaj medical l-a resuscitat pe bărbat la faţa locului, apoi a pornit cu victima în stare critică spre spitalul din Vişeu de Sus. Medicii sunt rezervaţi în privinţa şanselor de supravieţuire a accidentatului.

Poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz.

Actualizare

Din nefericire, bărbatul spulberat a decedat la spital. Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

ACTUALIZARE – IPJ Maramureș

Ieri, 16 ianuarie, la ora 19.17, polițiștii din Vișeu de Sus au fost sesizați cu privire la faptul că pe D.C. Tomnatic a avut loc un accident rutier soldat cu o victimă.

La fața locului, polițiștii au stabilit faptul că un autoturism condus de către un tânăr de 23 de ani din Repedea, a surprins și accidentat un bărbat de 59 de ani din Repedea, care se afla angajat în traversarea părții carosabile în calitate de pieton.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a pietonului care a fost transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale, însă în urma complicațiilor suferite bărbatul a decedat.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind 0,00mg/l alcool pur în aerul expirat, fiindu-i prelevate probe biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză, polițiștii efectuează cercetări cu privire la săvârșirea infracţiunii de ucidere din culpă.

Te-ar putea interesa si

DUPĂ GRATII: Un bărbat din Rona de Sus şi-a tăiat soţia. Poliţiştii au găsit un adevărat arsenal în timp ce îl căutau pe agresor

Redactie

ACTUALIZARE / IPJ MARAMUREŞ ŞI STS REACŢIONEAZĂ: Șoferul inconștient a fost identificat (VIDEO)

Vasile Dale

NUNTA CA-N POVESTI IN MARAMURES: PRIMARUL ULMENIULUI SE-NSOARA! 3.000 DE INVITATI IN SAPTE SALI (GALERIE FOTO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.