BREAKING NEWSImportantMaramuresul Istoric

Bogdan Lari MIHEI, președintele Autorității Vamale Române a participat la inaugurarea reluării traficului feroviar cu Ucraina prin punctul de trecere a frontierei Valea Vișeului – Dilove

În data de 17 ianuarie 2023, prin Punctul de Trecere a Frontierei Feroviar Valea Vișeului, punct aflat la granița României cu Ucraina, a intrat în România primul tren ucrainean cu o delegație formată din reprezentanți ai autorităților ucrainene.

Alături de domnul președinte Bogdan Lari MIHEI, la întâlnire au participat reprezentanți ai Cabinetului Prim-Ministrului, Ministerului Transporturilor, SNTFC CFR Călători SA, autorităților locale din județul Maramureș și consulul României la Solotvino – Ucraina.

Scopul acestei întâlniri a fost reprezentat de redeschiderea circulației feroviare între cele două țări iar autoritățile ucrainene au informat că, începând din data de 18 ianuarie 2023, prin acest punct, vor opera zilnic, două curse de călători tur-retur, fiecare tren ucrainean având disponibil un număr de 182 de locuri.
Cu ocazia discutiilor bilaterale, domnul președinte Bogdan Lari MIHEI a asigurat participanții că autoritatea vamală depune toate eforturile pentru deschiderea unor noi puncte de trecere a frontierei și de a găsi soluții pentru facilitarea tranzitului de mărfuri și călători prin acestea și a subliniat buna cooperare între cele două părți.

Biroul comunicare, relații publice și mass media

Te-ar putea interesa si

Poți să te folosești de o strategie la jocul de zaruri?

Vasile Dale

EXCLUSIV VIDEO: Băimăreanul Bogdan Petrice, cel mai bun fotograf la Romanian Awards Fashion 2019

Vasile Dale

EXCLUSIV SURSE / VIDEO: Ucrainenii Igor (20 ani) și Bogdan (22 ani) au fugit din orașul Ternopil (Тернопіль) după ce primiseră ordine de trimitere pe front. Mii de euro ar plăti călăuzelor ucrainene

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.