BREAKING NEWSImportantMaramuresul Istoric

Bogdan Lari MIHEI, președintele Autorității Vamale Române a participat la inaugurarea reluării traficului feroviar cu Ucraina prin punctul de trecere a frontierei Valea Vișeului – Dilove

În data de 17 ianuarie 2023, prin Punctul de Trecere a Frontierei Feroviar Valea Vișeului, punct aflat la granița României cu Ucraina, a intrat în România primul tren ucrainean cu o delegație formată din reprezentanți ai autorităților ucrainene.

Alături de domnul președinte Bogdan Lari MIHEI, la întâlnire au participat reprezentanți ai Cabinetului Prim-Ministrului, Ministerului Transporturilor, SNTFC CFR Călători SA, autorităților locale din județul Maramureș și consulul României la Solotvino – Ucraina.

Scopul acestei întâlniri a fost reprezentat de redeschiderea circulației feroviare între cele două țări iar autoritățile ucrainene au informat că, începând din data de 18 ianuarie 2023, prin acest punct, vor opera zilnic, două curse de călători tur-retur, fiecare tren ucrainean având disponibil un număr de 182 de locuri.
Cu ocazia discutiilor bilaterale, domnul președinte Bogdan Lari MIHEI a asigurat participanții că autoritatea vamală depune toate eforturile pentru deschiderea unor noi puncte de trecere a frontierei și de a găsi soluții pentru facilitarea tranzitului de mărfuri și călători prin acestea și a subliniat buna cooperare între cele două părți.


Biroul comunicare, relații publice și mass media

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV VIDEO: LIVE – Carambol cu 4 mașini avariate pe DN18 la intare în Sighetu Marmației (ACTUALIZARE)

Vasile Dale

FOTO – Accident pe strada Hortensiei din Baia Mare. Intervine Ambulanța

Vasile Dale

PREMIERĂ: IMAGINI FOTO ȘI VIDEO HORROR – Un bărbat din Racșa snopit în bătaie de un fost boxer din Seini. Informații șocante (ACTUALIZARE)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult