BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

INCENDIU ÎN BAIA MARE: Arde acoperişul cantinei Colegiului Transilvania (GALERIE FOTO / VIDEO)

Pompierii intervin la localizarea unui incendiu izbucnit la acoperişul cantinei Colegiului Transilvania, strada 8 Martie, din Baia Mare. La faţa locului intervine Detaşamentul Baia Mare cu 4 echipaje de stinger, o autoscara si un echipaj de prim ajutor SMURD.

Focul a distrus circa 1000 de metri pătrați de acoperiș din lemn, învelit cu tablă.

ACTUALIZARE

Incendiul este localizat pompierii lucrează pentru lichitarea acestuia. Deocamdată nu se cunosc cauzele izbucnirii focului. Cantina Colegiului Tehnologic Transilvania era în plin proces de reabilitare ea nefiind utilizată.

”În jurul orei 21.46 am fost anunțat de către firma care asigură paza la Colegiul Tehnologic Transilvania despre faptul că este un incendiu la cantina insituției. Am venit de urgență aici, aici am găsit echipajele de pompieri. Era un fum destul de gros la acoperișul cantinei și între timp s-au mobilizat mai multe autospeciale. Nu știu să vă spun detalii despre cauzele izbucnirii incendiului , urmează ca organele abilitate în urma anchetei să tragă concluziile de rigoare” ne-a declarat Victor Todoruț, directorul Colegiului Tehnologic Transilvania Baia Mare.

”Colegii de la Detașamentul de Pompieri Baia Mare au acționat cu cinci echipaje la localizarea și stingerea unui incendiu izbucnit la cantina unui liceu din municipiu. A fost la fața locului și un echipaj EPA SMURD din fericire nu a fost nevoie de intervenția paramedicilor deoarece nu am avut victime” a declarat Cornel Băbuț, purtător de cuvânt ISU Maramureș.

Te-ar putea interesa si

Celebrul rapper Lil Pump confirmat la Neversea 2023

Redactie

VIDEO CAMERA BORD: A evitat un impact frontal in ultima secunda, intrand in sant. Soferul vinovat cautat de politie

Vasile Dale

PRELUARE ACTUALMM: CRIMELE CARE AU ÎNGROZIT ROMÂNIA (1) – Uciderea micuței Estera și a profesorului universitar Liviu Gavrilescu

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.