BREAKING NEWSImportant

CAVNIC: Vasile Țicală, locul 1 la un concurs de traducere din limba franceză în română

În cursul de astăzi la Cavnic s-a organizat un concurs care cu siguranță îi poate motiva și pe alți elevi din Maramureș. Deși a fost doar etapa locală, Vasile Țicală – elev al Seminarului Teologic din Baia Mare, a câștigat locul 1 în secțiunea de traducere din limba franceză în limba română și invers.

Câștigatorul a primit o diplimă și un trofeu pentru performanța sa. Acesta va participa la olimpiada județeană de limba franceză, iar dacă va câștiga ar putea reprezenta județul la faza națională.

Felicitări și succes.

Te-ar putea interesa si

VIDEO! Porcul cu 14 RINICHI, de Cartea RECORDURILOR. Nici VETERINARII nu au văzut vreodată așa ceva. Vezi unde a fost SACRIFICAT

Vasile Dale

ULTIMĂ ORĂ: Un jandarm s-a împușcat în timpul serviciului

Vasile Dale

COMUNICAT / Gheorghe Șimon, deputat PSD: „Prețurile la energia electrică și gaze naturale trebuie plafonate. PSD începe să strângă semnături”

Redactie

1 mesaj

Nelu Buzura ianuarie 21, 2023 at 11:31 pm

Ce mare scofala sa traduci dintr-o limba straina pe care ai învățat-o, și eu pot traduce din italiano in română și invers , știu și dialecte?!.
Si daca tot e la teologie i sugerez sa citeasca BIBLIA ,ca altfel v-a veni și el cu tradiți care nu au nimic de a face cu învațăturile lasate de Isus Cristos și sfinți Apostoli!!!

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.