BREAKING NEWSNationalRecomandate

ACCIDENT GRAV LA ZALĂU: Patru persoane au ajuns la spital, după un accident provocat de un băimărean

Două femei, o minoră și un tânăr au suferit răni în urma unui eveniment rutier petrecut în comuna Românași

Vineri, 20 ianuarie, la ora 16.33, la intersecția D.N. 1 F cu Drumul Județean 108 A, în localitatea Românași, un tânăr de 29 de ani, din localitatea Baia Mare, conducea un autoturism pe direcția Chichișa – Românași.

Acesta nu a respectat semnificația indicatorului rutier “Oprire”, nu a acordat prioritate de trecere și a intrat în coliziune cu un autoturism condus regulamentar, pe direcția Cluj Napoca – Zalău, de o femeie de 38 de ani din comuna Românași.

În urma accidentului rutier, conducătorii celor două autoturisme, o femeie de 29 de ani, din localitatea Râmnicu Vâlcea, pasageră în primul autoturism și o minoră de 15 ani, din localitatea Românași, pasageră în cel de-al doilea autoturism, au suferit leziuni pentru îngrijirea cărora au fost transportați la spital.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul alcotest, rezultatul fiind negativ.

Polițiștii Serviciului Rutier continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

Sursa sportulsalajean.ro

Te-ar putea interesa si

CU MORTU-N CASĂ: Un bărbat din Satulung descoperit decedat după o săptămână (galerie foto – ACTUALIZARE)

Vasile Dale

ULTIMĂ ORĂ – FOTO: Un cort în care se desfășura un eveniment religios a luat foc în Baia Mare. Un barbat a suferit arsuri

Vasile Dale

EXCLUSIV FOTO/VIDEO: Tragedie la Cuprom. O fetiță de 2 luni a fost găsită fără suflare. Dosar penal pentru ucidere din culpă (actualizare)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.