Important

23 ŞI 24 IANUARIE: Serviciile publice comunitare de permise și pașapoarte nu vor avea program de lucru cu publicul


Prin Hotărârea de Guvern nr. 1555 din 28 decembrie 2022, publicată în Monitorul Oficial al României nr.1267 din data de 29 decembrie 2022 a fost stabilită data de 23 ianuarie 2023 ca zi liberă pentru personalul instituțiilor și autorităților publice. În acest context, Serviciul Regim Permise și Înmatriculări Maramureș, respectiv Serviciul Public Comunitar de Pașapoarte Maramureș nu vor avea program de lucru cu publicul in zilele de 23 si 24 ianuarie 2023.
Cetățenii care au avut programări la ghișee, în data de 23 ianuarie a.c., pentru preschimbări permise, înmatriculare vehicule, radieri vehicule, autorizare provizorie (numere roșii) se vor putea prezenta la ghișeele serviciului fără programare în perioada următoare. De asemenea, cetățenii își pot ridica documentele de călătorie, de la ghișeele Serviciului Public Comunitar de Pașapoarte Maramureș, conform talonului primit la depunerea cererilor de eliberare sau în perioada următoare.

Te-ar putea interesa si

DE RASUL CURCILOR LA POIENI: AU INCATUSAT NISTE SUSPECTI DAR AU PIERDUT CHEILE. CATUSE TAIATE CU SECUREA (FOTO/VIDEO – ACTUALIZARE)

Vasile Dale

SĂRBĂTORI PASCALE: Turiştii, fascinaţi de Maramureş. Un japonez a fost cucerit de dansurile tradiţionale româneşti

Redactie

BILANŢUL DE DUMINICĂ AL POLIŢIŞTILOR RUTIERI DIN MARAMUREŞ: 76 sancţiuni contravenţionale aplicate, 14 permise de conducere reţinute şi trei dosare penale întocmite

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult