BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

EXCLUSIV: După ce și-au bătut joc și au abuzat sexual 4 fetițe soții din Cicîrlău și-au aflat sentința: 19,8 ani de pușcărie, respectiv 7,4 ani

În luna mai a anului 2021 un caz monstruos a ieșit la iveală în Maramureș. Doi soți din Cicârlău (aflați în arest preventiv la momentul publicării știrii) erau acuzați că și-au agresat sexual fiica în vârstă de 6 ani, dar și alte trei fetițe (le-au dezbrăcat, fotografiat).

Ei bine în aceste zile, mai exact în 19 ianuarie 2023 judecătorii au dat sentință definitivă în cazul celor doi maramureș: bărbatul a primit 19 ani și 8 luni iar soția acestuia a fost condamnată la 7 ani și 4 luni de pușcărie.

Vă reamintim că potrivit unor surse judiciare totul a început după plângerea penală depusă la Poliție de către tatăl celor trei copile. La acel moment s-ar fi aflat că individul inculpat, prieten apropiat al părinților celor trei fetițe, le-ar fi dezbrăcat și fotografiat pe acestea, trimițând imaginile soției sale. Se bănuiește de asemenea că cei doi soți arestați ar fi vândut imaginile respective.

Imediat după a fost depusă plângerea, organele de cercetare penală au deschis o anchetă vastă în urma căreia au descoperit detalii șocante despre familia din Cicârlău. Inculpatul și-ar fi fotografiat fetița în ipostaze sexuale încă de când aceasta a împlinit 2 ani și jumătate, în 2017. Ulterior, se pare că acesta a supus-o și unor abuzuri sexuale, inclusiv sex oral.

Cei doi soți nu s-au oprit la abuzul asupra propriului copil, au dus perversiunile la un nou nivel. Victimele lor, copiii unor prieteni de familie. Între familii exista un anumit nivel de încredere și, cu diverse ocazii în care aceștia s-au întâlnit, inculpații ar fi profitat de unele momente scurte în care au rămas singuri cu copiii acestora pentru a-i dezbrăca și a-i fotografia. Copiii au ținut secretul fiind amenințați cu moartea.

Potrivit surselor noastre, fata cea mare, în vârstă de aproximativ 16 ani, nu a mai suportat ororile și le-a spus părinților ce se întâmplă, moment în care aceștia au apelat imediat la Poliție. Potrivit acelorași surse, inculpatul i-a trimis adolescentei mesaje în care o punea să îi trimită poze cu ea goală și pe care o amenința că dacă va spune cuiva o va ucide.

CITEȘTE ȘI:

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV VIDEO: Mama fetiței dispărute, APEL CUTREMURĂTOR: ”Vă rog să aveți grijă de copiii dumneavoastră!”

Vasile Dale

FOTO/VIDEO EXCLUSIV: SUPĂRAT PE IUBIT – Un bărbat amenință că se aruncă de la balconul unei pensiuni de pe strada Victor Babeș din Baia Mare – ACTUALIZARE

Vasile Dale

PE LINIA 8: Şoferul autobuzului a uitat ușa deschisă. Viaţa călătorilor pusă în pericol (VIDEO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.