BREAKING NEWSEvenimentImportantNationalRecomandate

Băimăreancă omorâtă de o haită de câini în Bucureşti. Era mama unui băiețel, lucra ca voluntar și iubea drumețiile montane 

Ana Oros Daraban, femeia în vârstă de 44 de ani care a fost omorâtă de o haită de câini în timp ce alerga în zona Lacul Morii, era angajată ca expert în cadrul Direcţiei de Mediu a Primăriei Capitalei. Între timp, ies la iveală noi detalii în cazul morţii femeii.

Era din Baia Mare, dar locuia în București. A absolvit Universitatea de Nord din Baia Mare și a obținut doctoratul la Universitatea Tehnica de Construcții București – UTCB, iar în prezent urma studii postdoctorale la Universitatea de Științe Agronomice și Medicină Veterinară București, potrivit prezentării sale publice de pe un cont de socializare. De asemenea, Ana avea un fiu.

Primele persoane audiate în dosarul deschis de anchetatori au fost martorii, respectiv cei care au sunat la numărul unic de urgenţă 112 şi au anunţat tragedia care a avut loc pe câmpul de lângă Lacul Morii.
Oamenii au povestit că au văzut trupul femeii şi le-au indicat poliţiştilor locul exact. Urmează ca în zilele următoare să fie găsiţi proprietarii terenului şi să fie audiaţi atât reprezentanţi ai Primăriei Sectorului 6, dar şi reprezentanţi ai Primăriei Capitalei sau ASPA.

E foarte important ca anchetatorii să identifice proprietarul terenului având în vedere un alt caz tragic, respectiv cel al lui Ionuţ, copilul ucis de câini în Bucureşti. În acel caz, judecătorii l-au condamnat pe proprietarul terenului la trei ani de închisoare cu suspendare.

Ana Oros Daraban a trecut printr-un episod dramatic asemănător şi în luna aprilie a anului trecut, atunci când a fost atacată de câini în aceeaşi zonă. La acea vreme, tânăra a reuşit să scape cu viaţă, chiar dacă a fost transportată de urgenţă la spital.

În această dimineaţă, Ana a ieşit la alergat în zona Lacul Morii şi, la un moment dat, a ajuns pe un câmp din zonă, acolo unde a fost atacată de câini. Din nefericire, rănile suferite i-au fost fatale.

Te-ar putea interesa si

ALEGERI LOCALE: Numărul consilierilor pentru CJ Maramureş, consiliile municipale, orăşeneşti şi comunale

Redactie

VIDEO: Momentul producerii accidentului în care un magistrat stagiar a lovit trei copii pe trecerea pentru pietoni în Sighetu Marmaţiei

Redactie

FRAUDĂ INFORMATICĂ: Mai mulţi maramureşeni înşelaţi pe OLX

Redactie

4 mesaje

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult