BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

EXCLUSIV VIDEO: Incident șocant la Vișeu de Sus. Pisică sfâșiată de o haită de maidanezi

Imagini greu de urmărit au fost surprinse de o cameră de supraveghere amplasată pe o strada din Vișeu de Sus. O pisică de rasă a fost pur și simplu sfâșiată de o haită de maidanezi. Pisicuța nu a avut nicio șansă în fața acestora. 

Proprietara spune că pisica era castrată și obișnuită cu câinii pentru că deține două exemplare. Cel mai probabil din acest motiv nici nu a fugit când a apărut haita pe strada din Vișeu de Sus.

Femeia spune că a găsit-o a doua zi dimineață ruptă în bucăți.

”Este plin de astfel de câini în tot orașul. Apar noaptea din pădure și nu te poți apără de ei. Sunt extrem de agresivi” este mesajul care însoțește imaginile video.

Viceprimarul orașului Orașul Vișeu de Sus, Marius Vlad, susține că de luni de zile încearcă administrația publică locală să aducă o firmă care se ocupe de strângerea și adăpostirea câinilor maindanezi. Fără succes. 

”Am discutat cu cinci societăți din județele limitrofe. Toți ne-au spus că nu au capacitatea necesară pentru a ne ajută. Până în vara acestui an vom rezolva această problemă pe plan local, prin construirea unui adăpost de animale la noi în oraș. 

Am instalat 80 de camere de supraveghere performante în tot orașul și pe care polițiștii le vor monitoriza 24 de ore din 24. Și asta pentru că noapte de noapte sunt mașini care vin din alte zone și lasă câinii pe raza orașului nostru. Îi vom identifica acum și vor răspunde pentru faptele lor. Am făcut apel și la cetățenii orașului să ne sprijine să îi identificăm cât mai rapid, să ne anunțe când văd ceva suspect” ne-a declarat viceprimarul Marius Vlad.

Acest incident vine în contextul în care băimăreanca Ana Dărăban a fost atacată și ucisă de o haită de câini maidanezi în București.

CITEȘTE ȘI:

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV VIDEO: LA UN PAS DE TRAGEDIE – Doi bărbați s-au izbit de trotuar după ce s-a rupt o scară cu ei. Au ajuns la CPU Sighet

Vasile Dale

TRENURILE NOASTRE – Șase locuri ținute ocupate de „nași” pe ruta București Nord – Baia Mare (FOTO/VIDEO)

Vasile Dale

EXCLUSIV VIDEO: Șefa de post din Bârsana a fost reținută de procurori. Polițista a dormit în arestul IPJ Maramureș iar astăzi va fi prezentată pentru arestare preventivă (actualizare)

Vasile Dale

1 mesaj

Alex ianuarie 23, 2023 at 10:17 am

Eu sunt un iubitor de animale, dar o viata de om valoreaza mai mult. Daca iesea un copil afara si il sfasiau pe el?. Daca nu se pot prinde si da spre adoptie, trebuie eutanasiati. Nu inteleg de ce pe fondul silvic te ameninta ca iti impusca cainele (in perioadele c in care fata caprioarele) dar pe raza localitatilor nu se poate face nimic, numa se scarpina in cur si paseaza vina unii pe altii. Localnicii ce fac? Exista modalitati de a rezolva lucrurile.

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.