BREAKING NEWSEvenimentImportantRecomandate

VIDEO: Mașina Primăriei Baia Mare (și nu numai) parcate direct pe trotuar sub privirile subordonaților șefului Poliției Locale Baia Mare

Două zile la rând (ieri și astăzi) cititorii noștri au filmat pe strada Dacia din Baia Mare. Acolo fiecare își lasă mașinile cum vor și unde vor. Și toate acestea se întâmplă sub privirea îngăduitoare a unui subordonat de-a marelui șef al Poliției Locale, Ghițucă Perian.

Angajatul plătit din bani publici care păzește Serviciul Public de Asistență Socială (păzește este impropriu spus), care este non stop la țigară se uită în altă parte când șoferii urcă pe trotuar și își lasă mașinile parcate nelăsând niciun centimetru pentru pietoni. Aceștia sunt nevoiți să circule pe partea carosabilă.

Strada fiind una cu sens unic autoturismele sunt parcare și în stânga și în dreapta părții carosabile. De altfel, astăzi pînă și mașina Primăriei Baia Mare, era urcată pe trotuar iar polițistul local, fierește își savura țigara fără niciun stres. Cititorul care ne-a transmis filmările realizate ieri și astăzi ne-a spus că au fost cazuri în care traficul rutier s-a blocat din cauza parcării haotice și că șoferii au apelat la polițistul local doar că acesta le-a transmis că nu este treaba lui.



Doar oare a cui este această ”treabă”. Oare cu cumva Poliția Locală Baia Mare are ca principală atribuție circulație pe drumurile publice (incluzând aici și parcările neregulamentare)? Cine știe poate Ghițucă va ieși public și va explica de ce legea este aplicată, credem noi, preferențial.

CITEȘTE ȘI:

Te-ar putea interesa si

VIDEO: Maramureșean implicat într-un accident rutier în Jucu

Vasile Dale

EXCLUSIV ÎN ROMÂNIA. Pază militarizată FĂRĂ ARMAMENT INDIVIDUAL ÎN DOTARE. Pompierii merg ”la război” cu o… VORBĂ BUNĂ

Redactie

Cum s-a îmbogățit capitalistul liberal Ionel Bogdan din contracte cu Statul Român

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult