Important

ACCIDENT PE DN 1C: Femeie de 73 de ani din Tăuții Măgherăuș, accidentată în timp ce traversa prin loc nepermis

Ieri, 26 ianuarie la ora 07.00, polițiștii Serviciului Rutier Maramureș au intervenit la un accident rutier produs pe D.N. 1C.


La fața locului, polițiștii au constatat faptul că un autoturism condus de un bărbat de 69 de ani din Bozânta Mare, dinspre Bușag înspre Baia Mare, a surprins și accidentat o femeie de 73 de ani din Tăuții Măgherăuș. Aceasta se afla în calitate de pieton în traversarea părții carosabile prin loc nepermis.
În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală din culpă a femeii care a fost transportată la Spitalul Clinic de Urgență Baia Mare, în vederea acordării de îngrijiri medicale.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero.
În zona producerii accidentului, traficul rutier a fost blocat total aproximativ 30 de minute. pentru acordarea primului ajutor victimei și pentru efectuarea cercetării la fața locului.
În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

*****

Ieri, 26 ianuarie, judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Târgu Lăpuș a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile a bărbatului de 46 de ani din Baia Mare. Acesta a condus în data de 24 ianuarie a.c., pe D.J. 184 dinspre Budești înspre Baia Sprie, în timp ce avea permisul de conducere anulat și emana halenă alcoolică.
Totodată, a refuzat testarea cu aparatul etilotest, fiindu-i recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.
Bărbatul a fost depus la Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Maramureș.


Te-ar putea interesa si

FOTO: Au început concursurile serviciilor voluntare pentru situații de urgenţă. Echipa SVSU Mireșu Mare, câştigă prima etapă

Vasile Dale

FOTO: Ziua Internațională a Copilului, sărbătorită la Cupşeni

Redactie

DOLIU ÎN MARAMUREŞ: A murit rapsodul popular Nicolae Pițiș. A fost numit Tezaur Uman Viu

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.