Maramuresul Istoric

Autoturism radiat din circulație, oprit de poliţiştii de frontieră la Crăciunești

Polițiștii de frontieră din cadrul S.P.F. Sighetu Marmației au depistat, în localitatea Crăciunești, un autoturism marca Volkswagen, care figura radiat din circulaţie de către autorităţile olandeze.
În cursul zilei de joi, 26 ianuarie a.c., polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Sighetu Marmației, aflați în misiune pe căile de comunicație, au oprit pentru control, în localitatea Crăciunești, un autoturism marca Volkswagen, pe care erau aplicate plăcuțe cu numere de înmatriculare specifice Olandei. Mașina era condusă de un maramureșean în vârstă de 31 de ani.
În urma verificărilor efectuate, colegii noștri au constatat faptul că autoturismul a fost radiat din circulație, încă din data de 19 august 2022, de către autoritățile olandeze.
În cauză, s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de punere în circulaţie sau conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat, urmând ca la finalul cercetărilor să fie dispuse măsurile legale ce se impun.

Te-ar putea interesa si

Consilier local din Maramureș suspect de coronavirus, face ședinţă cu 40 de oameni, apoi fuge în Franţa, cu avionul

Vasile Dale

SE ÎNTÂMPLĂ LA SIGHETU MARMAŢIEI: O fetiță de patru ani a căzut în râul Iza. Traversele putrede ale podului suspendat au cedat

Vasile Dale

FOTO, VIDEO: Copaci rupţi, drum blocat în Pasul Gutâi

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult