BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

EXCLUSIV: ALERTĂ NAȚIONALĂ – Un ucrainean a sunat la 112 și a spus că prietenul lui ar fi fost răpit de alți 3 ucraineni înarmați la Sighetu Marmației. Un BMW este dat în urmărire – ACTUALIZARE

Caz incredibil în Maramureș. Un bărbat ar fi fost răpit de mai multe persoane înarmate! De cetățenie ucraineană spun sursele noastre. Imediat toate structurile Ministerului de Interne au intrat în alertă maximă.

Din câte știm noi până la această oră ucraineanul răpit a fost găsit, însă răpitorii au dispărut fără urmă. Este dat în urmărire națională un autoturism BMW de culoare neagră, geamuri fumurii. Polițiștii sigheteni l-au audiat pe ucraineanul ”răpit” și așa au aflat întreaga poveste.

Ce a povestit ucraineanul găsit

Conform informațiilor noastre trei cetățeni ucraineni s-au dus cu un autoturism la un bloc din Sighetu Marmației. Acolo și-au așteptat alți doi amici, toți ucraineni să coboare din apartament. Celor doi li s-a spus să urce în mașină. Unul dintre aceștia ar fi refuzat. Pe celălalt l-au lovit peste față de unul dintre cei trei. În cele din urmă a urcat în autoturismul BMW. Pe drum și-au dat seama că într-adevăr cel lovit nu ar fi cine credeau ei. L-au dus în zona Grădina Morii unde l-au lăsat, la cererea lui. Acolo a fost găsit ucraineanul consumând băuturi alcoolice cu alți tovarăși.

Celălalt ucrainean care nu a urcat în mașină s-a dus la un amic, tot ucrainean, pe care l-a rugat să sune la 112 și să spună că i-a fost răpit amicul de trei cetățeni ucraineni înarmați. Acesta așa a făcut și astfel s-a apelat Serviciul Unic 112.

Până în acest moment, polițiștii i-au identificat pe ucraineanul care a apelat 112, un bărbat în vârstă de 55 ani, pe ucraineanul găsit în Grădina Morii în vârstă de 39 ani, și pe ucraineanul care nu a urcat în mașină, în vârstă de 38 de ani.

Ceilalți trei ucraineni din autoturism BMW sunt dați în urmărire, ei nefiind găsiți până la această oră.

ACTUALIZARE

Ieri, 27 ianuarie, la ora 20:04, polițiștii din Sighetu Marmației, au fost sesizați prin S.N.U.A.U.112. cu privire la faptul că un bărbat de cetățenie ucraineană a fost băgat cu forța într-un autoturism în fața unui imobil de pe bulevardul Independenței din municipiu.

Deplasați la fața locului, polițiștii au stabilit faptul că în timp ce doi bărbați de 38 respectiv 39 de ani din Ucraina, au ieșit din scara unui bloc, în fața lor a oprit un autoturism din care au ieșit trei persoane.

Acestea le-au cerut bărbaților sa urce în autoturism, însă una din ele a refuzat, iar cealaltă a fost agresată fizic după care a urcat în autoturism, moment în care au urcat și cele trei persoane și s-au îndreptat spre strada Eroilor.

În urma verificărilor, polițiștii au identificat victima în zona unui restaurant din municipiu în compania a doi prieteni.

Bărbatul a relatat faptul că a fost confundat cu o altă persoană și că nu dorește sa depună plângere împotriva persoanelor din autoturism sub aspectul comiterii infracțiunii de lovire sau alte violențe.

În cauză, polițiștii efectuează verificări pentru identificarea autoturismului precum și a ocupanților acestuia și pentru stabilirea circumstanțelor în care s-a produs evenimentul.

Te-ar putea interesa si

HAOS PE ȘOSELE: Un șofer în comă alcoolică și-a distrus mașina în sensul giratoriu de la Gară

Vasile Dale

SEISME ÎN ROMÂNIA: Două cutremure s-au produs în această dimineaţă, în Maramureş şi Călăraşi, la adâncimi foarte mici

Vasile Dale

EXCLUSIV VIDEO: Un bărbat și-a făcut nevoile în imediata apropiere a PTF Sighetu Marmației / Solotvino. Filmat fiind omul l-a înjurat și ”alergat” pe un tânăr. Acesta a fost salvat de poliție

Vasile Dale

1 mesaj

ASB ianuarie 28, 2023 at 5:38 pm

Fug de razboi ca pi*dele si fac pe vitejii in tarile care ii primesc si le dau gratis totul. Oameni de valoare, ce sa mai.

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.