BREAKING NEWSMaramuresul Istoric

PRELUARE SIGHET247: De Ziua Internațională a Holocaustului, viceprimarul Sighetului propune „SOLUȚIA FINALĂ”


În data de 27 ianuarie, în fiecare an se Comemorează Ziua Internațională a Holocaustului. În 27 ianuarie 1945, armata rusă a eliberat lagărul de concentrare Auschwitz, ieșind astfel la iveală ororile făptuite de către naziști asupra evreilor și a altor minorități naționale.

Daniela-Maria Onița-Ivașcu, viceprimarul mun. Sighet, printr-o postare publicată în cursul zilei de 27 ianuarie a.c., a solicitat primarului să aplice „soluția finală” în ceea ce îi privește pe câinii fără stăpân, în sensul eutanasierii acestora.

În postarea sa, Ivașcu a arătat că și ea iubește câinii, dar mai presus de aceștia sunt oamenii, așa că se cuvine aplicarea „soluției finale”, adică eutanasierea acestora.

În urma valului de comentarii negative pe care le-a primit, Ivașcu a editat de cel puțin trei ori postarea, îndulcind-o în ceea ce privește soarta câinilor fără stăpân. Totodată, aceasta a renunțat la sintagma „soluției finale”.

Mai jos puteți vizualiza prima variantă a postării, rețeaua de socializare Facebook permițând vizualizările originale, dinainte de a fi editate.

Coincidență sau nu, d-na viceprimar s-a sincronizat la fix, solicitând „soluția finală” exact de Ziua Internațional a Holocaustului! Nu putem decât să o „felicităm” și să îi urăm la cât mai multe postări de acest gen!

Sursa Sighet247.ro

Te-ar putea interesa si

VIŞEU DE JOS: Impact între trei maşini, soldat cu două victime (foto)

Vasile Dale

FARA PERMIS: UN TANAR DIN BREB A LOVIT CU MASINA UN ADOLESCENT DIN BARSANA, APOI A FUGIT

Vasile Dale

FURT CALIFICAT: Două biciclete sustrase din Moisei, recuperate la scurt timp de poliţişti

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.