BREAKING NEWSEvenimentNational

VIDEO: A ascuns țigările într-o cisternă și a spus vameșilor că merge în România după gaz. Captura este de 5,4 milioane grivne

Captură impresionantă, dar în același timp surprinzătoare, făcută de vameșii din Ucraina. Totul s-a întâmplat la punctul Diakovo (UA) – Halmeu (ROU), acolo unde frontieriștii din țara vecină au rămas surprinși în momentul în care au scanat o cinsternă, despre care șoferul spunea că are ca destinație România, unde urma să fie încărcată cu gaz. Doar că nu venea goală spre țara noastră. Era burdușită cu țigări de contrabandă.

Totul s-a întâmplat la punctul Halmeu-Diakovo, pe partea urcraineană, acolo unde un cetățean ucrainean în vârstă de 41 de ani, aflat la volanul unui autocisterne, a fost tras pe dreapta de polițiștii de frontieră în urma controlului.

Potrivit declarațiilor făcute de șofer, acesta urma să ajungă cu cisterna în România, pentru a achiziționa gaze naturale.



Primul lucru care i-a făcut suspicioși pe frontieriștii din Ucraina a fost diferența de cântar, 2,5 tone. Iar la verificări, frontieriștii din Ucraina au rămas surprinși de ce au văzut pe aparatele de scanare cu raze X. În cisternă erau înghesuite peste 215 cutii.

Polițiștii de frontieră au deschis cisterna pentru verifica cutiile. Înăuntru au găsit peste o sută de mii de pachete de țigări, cu o valoare de piață estimată la peste 5,6 milioane de grivne.

Sursa: foto, text și video – www.presaSM.ro.

Te-ar putea interesa si

ANUNŢ CJSU MARAUREŞ: Decizii pentru prevenirea, limitarea și combaterea pandemiei de COVID-19

Redactie

FĂRCAȘA: Mirosit de un polițist aflat în timpul liber – Cu 1,48 mg/l alcool pur în aerul expirat la volan în a treia zi de An Nou

Vasile Dale

TÂLHĂRIE LA IADĂRA: Un bărbat a intrat peste o bătrânică și a încercat să o violeze. Nu a reușit, așa că a jefuit-o. A fost arestat preventiv (actualizare 2)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult