BREAKING NEWSEveniment

ARESTAT PREVENTIV: Un tânăr a dat cu spray lacrimogen înspre un bărbat ca vroia să îi vândă un telefon

Ieri, 27 ianuarie, polițiștii Biroului de Investigații Criminale Baia Mare, au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore a unui tânăr de 21 de ani, iar ulterior, pe numele acestuia s-a emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

În fapt, la data de 18 ianuarie a.c., polițiștii băimăreni au fost sesizați prin plângere de către un bărbat de 26 de ani, cu privire la faptul că în data de 17 ianuarie a.c., în jurul orei 15.00, s-a întâlnit cu un tânăr căruia urma să îi vândă un telefon mobil. După ce au stabilit prețul telefonului, persoana vătămată i-a predat telefonul cumpărătorului, iar acesta din urmă a împins victima, căreia i-a fost pulverizat în față spray iritant lacrimogen de către o a doua persoană de sex masculin.

Persoanele bănuite de comiterea faptei au fugit și s-au urcat într-un taxi oprit la semafor, fiind urmăriți de persoana vătămată care a urcat după ei în taxi unde a reușit să își recupereze telefonul mobil.



Ulterior, persoanele bănuite de comiterea faptei au părăsit taxiul și au plecat pe jos.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată.

Ce spune instanța

SAVA A. ALEXANDRU KALITOS Inculpat

Solutia pe scurt: Admite propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Baia Mare sub nr. 246/P/2023 din 27.01.2023 şi, în consecinţă: În temeiul art. 223 alin. 1 lit. d şi alin. 2 Cod procedură penală dispune arestarea preventivă, pe o durată de 30 zile, din data de 27.01.2023 până în 25.02.2023 inclusiv, a inculpatului – S.A.K., cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată, prevăzută de art. 233, art. 234 alin. 1 lit. a Cod penal cu aplicarea art. 77 lit. d Cod penal. Respinge solicitarea inculpatului, prin apărător, de a se dispune împotriva sa măsura preventivă a arestului la domiciliu sau cea a controlului judiciar. 

Te-ar putea interesa si

DACĂ VOR APROBA GROAPA DE GUNOI LA ȘOMCUTA MARE: O firmă privată va cere în instanța recuperarea pierderilor de milioane de euro. Vizați sunt consilierii și toți factorii de decizie

Redactie

FOTO/VIDEO: Ploi torenţiale şi grindină. Pasajul CFR de la intrarea în Baia Mare a fost inundat

Redactie

SOC IN TRAFIC – ANGAJAT AL JANDARMERIEI, INFARCT LA VOLAN IN ZONA HOTELULUI MARA (GALERIE FOTO EXCLUSIV)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult