BREAKING NEWSEveniment

ȘOFERI BEȚI LA VOLAN: Cu 1,18 mg/l alcool pur în aerul expirat la volan prin Recea iar altul circula haotic pe DN18B

Poliţiştii Postului de Poliţie Recea au depistat ieri, 29 ianuarie, în trafic un autoturism care circula pe strada Principală din Bozânta Mică și care avea direcția de deplasare înspre municipiul Baia Mare.

Polițiștii au procedat la verificarea documentelor conducătorului auto și ale autoturismului, constatând faptul că la volan se află un bărbat de 47 de ani din Baia Mare. Întrucât acesta emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând valoarea de 1,18 mg/l alcool pur în aerul expirat. 

Polițiștii din Groși au fost sesizați prin apel 112 despre faptul că pe D.N. 18B, circulă în mod haotic un autoturism, având direcția de deplasare către municipiul Baia Mare.



În baza sesizării, polițiștii au procedat la oprirea autoturismului semnalat prin apelul 112, dar conducătorul auto și-a continuat deplasarea, refuzând să oprească la semnalul efectuat de polițiști.

Polițiștii au pornit în urmărirea autoturismului, reușindu-se blocarea acestuia pe strada Mihai Eminescu din Baia Mare. La volan se afla un bărbat de 35 de ani din municipiu.  

         Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,57 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Ambii bărbați au fost conduși la Spitalul Județean Baia Mare în vederea recoltării de probe biologice de sânge, iar polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

Te-ar putea interesa si

Patru incendii lichidate de pompierii maramureșeni

Redactie

Exlusiv: Un sofer beat crita a adormit la volan pe strada Oborului din Baia Mare (video halucinant)

Vasile Dale

NU A MAI VĂZUT ȘOSEAUA: Un tânăr din Cavnic a spulberat cu mașina parapetul metalic de pe marginea șoselei. El și o femeie au ajuns la spital

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult