Important

Întâlnire între reprezentanţii SJU Baia Mare şi ai Serviciului Județean de Ambulanță

O întâlnire a avut loc la Spitalul Județean De Urgență Dr. Constantin Opriș, manager Oros George Alexandru cu participarea Serviciului Județean de Ambulanță Maramureș, manager, Micle Ligia.
În cadrul întâlnirii s-a discutat despre activitatea celor două instituții în beneficiul pacientului și despre necesitatea unor standarde de calitate în formare privind trecerea pacientului din mediul familial în mediul de spital. Toți cei prezenți au fost invitați să expună situația unității pe care o reprezintă și eventualele propuneri. Întâlnirea a fost apreciată ca fiind utilă, interactivă și, desigur, oportună.
“Prin această întâlnire dorim ca fiecare angajat din SJUBM și din Serviciul Județean de Ambulanță Maramureș să înțeleagă că centrul activității noastre este pacientul și că în momentul întâlnirii cu acesta este esențială comunicarea, empatia, astfel încât pacientul să fie tratat cu responsabilitate și blândețe”, spun reprezentanţii spitalului.

Te-ar putea interesa si

DUPĂ GRATII: Condamnat pentru trafic de droguri, depus în penitenciar de poliţişti

Vasile Dale

A ATENTAT LA CUTIA MILEI: Băimărean reținut pentru furt din biserică

Redactie

CORONAVIRUS: Acțiunile polițiștilor din Maramureş pentru protejarea populației, prevenirea și limitarea infectării cu virusul Covid-19

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.