BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

EXCLUSIV VIDEO: Foc la fosta cantină a AGECOM Baia Mare. Doi oameni intoxicaţi duși la spital

Incendiu cu puţin timp în urmă pe str. Hortensiei din Baia Mare. Mai multe echipaje ale pompierilor şi echipaje SMURD au intervenit la fosta cantină a AGECOM, unde o echipă de la Asistenţă Socială a alertat forţele de intervenţie după ce au sesizat acolo un incendiu. Pompierii au scos din interiorul clădirii două persoane intoxicate cu fum pe care le-au predat echipajelor SMURD.

Clădirea a fost cumpărată în decembrie de un investitor din Baia Mare. Ieri acesta a fost acolo pentru a inventaria ce este în clădire şi a găsit mai multe persoane fără adăpost. Din acest motiv a cerut Poliţiei Locale să-i evacueze. Clădirea a fost închisă ulterior cu lacăt, dar care a fost azi spart. Oamenii au intrat şi au aprins focul, pentru a se încălzi. Astfel a izbucnit focul.

De precizat că pentru următoarele zile în Maramureş se anunţă temperaturi scăzute, de aceea echipe ale Asistenţei Sociale patrulează pentru a depista persoanele fără adăpost.

Te-ar putea interesa si

VIDEO: Salvatorii montani, solicitaţi în zona Ruscova de o persoană cu picioarele paralizate. L-au găsit… „mort” de beat

Redactie

INFRACŢIUNI LA PACHET: Tânăr din Baia Mare, cu alcool la volan, cu permisul anulat, reţinut de poliţişti pentru 24 de ore

Vasile Dale

CASCADA CAILOR: Bărbat cu fractură la picior, recuperat de salvamontiştii borşeni

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.