BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

EXCLUSIV VIDEO: Un ”mare patronaș” din Baia Mare a înfipt o bară metalică în mijlocul străzii Cernești din Baia Mare. Mai mult, i-ar fi luat la mișto pe polițiștii de la Rutieră, dar pe cei ai lui Ghițucă

Caz incredibil ieri la intersecția drumului național 18 B Baia Mare – Târgu Lăpuș (în zona stației electrice) și strada Cernești din municipiu. Acolo traficul rutier a fost dat peste cap după ce un ”mare patronaș” a înfipt o bară metalică în mijlocul străzii Cernești. Totul pentru a bloca accesul vecinilor pe strada amintită, în special a unui vecin care deține o companie de transport.

Conform informaților primite de la partea afectată de decizia ilegală de a bloca accesul pe o stradă ce figurează că este administrată de Primăria Municipiuliui Baia Mare totul ar fi pornit după ce vecinul lui a vrut să îi blocheze accesul autotrenurilor în parcarea pe care o deține.

”Vă deranjez în legătură cu un eveniment mai rar întâlnit care s-a petrecut în dimineața zilei de azi (ieri, n.r.). Este vorba despre un cetățean, Gheorghe S., care a montat cu ajutorul unui excavator de mare tonaj o țeavă groasă în mijlocl drumului (intrarea pe strada Cernești) cu intenția de a obtura intrarea camioanelor pe proprietatea mea și a celorlalți vecini. Bineînțeles că neputând intra un camion a rămas pe avarii pe banda de circulație a DN18B astfel că s-au format cozi de autovehicule, circulația pe drumul național fiind îngreunată.


La fața locului s-au prezentat echipaje din cadrul poliției rutiere și a poliției locale compartimentul urbanism, care l-au somat să scoată acea țeavă montată fără autorizație de construcție, dar nici până la această oră nu a fost scoasă” este mesajul primit pe adresa noastră.

Se pare că la sosirea echipajelor de la Poliția Locală dar și de la cea rutieră ”marele patronaș” ar fi urlat în gura mare că ”nu are poliția atâtea procese verbal să îi scrie amenzi câți bani are el să le plătească”! Mai mult, acesta iar fi umilit pur și simplu pe polițiștii lui Ghițucă (mare șăf al Poliției Locale Baia Mare), dar și cei de la Rutieră, care nu putea face nimic pentru a-l determina pe individ să readucă drumul de acces la starea inițială decât aceea de a-l soma ca în două ore să scoată țeava. Bineînțeles că acest lucru nu s-a întâmplat. În tot acest timp sute de participanți la trafic și-au pierdut vremea pe banii lor firește stând blocați în traficul infernal de pe DN18 B.

Totuși cine mai aplică legile în Baia Mare? Chiar toată lumea stă cu capul plecat în fața unor șmecherași care se cred mici Dumnezei coborâți din Cer pe Pământ pentru a-și face propriile legi? Așteptăm răspunsuri din partea instituțiilor abilitate. Replica ”patronașului” o așteptăm, dacă dorește, pe adresa de email [email protected]

Te-ar putea interesa si

COLTĂU: Castelul Teleki, o bijuterie arhitecturală duce dorul vizitatorilor

Redactie

DISPERARE LA BORȘA ŞI SIGHET: ”Luni vom pleca acasă la familie. Nu ne-a testat nimeni” (VIDEO)

Vasile Dale

FOTO/VIDEO: Alertă în Baia Mare. Băimărean întors din Italia transportat cu izoleta la Spitalul de Boli Infecțioase

Vasile Dale

3 mesaje

mo februarie 3, 2023 at 5:20 pm

e de dosar penal…nu e de bani patroane

Raspunde
calin februarie 4, 2023 at 9:46 am

se ia un flex , se taie stalpul , se arunca la gunoi…impreuna cu politistii care au intervenit acolo !!!!

Raspunde
Doar adevăr februarie 4, 2023 at 9:18 pm

Nu mai lăsați comentarii în necunoștință de cauză. TERENUL unde a fost montată țeava metalică, este PROPRIETATE PRIVATĂ, nu face parte din domeniul public. În consecință nu s-a săvârșit nici o ilegalitate. În ceea ce îl privește pe conducătorul camionului (reclamantul) , acesta știe foarte bine că terenul este proprietate privată.

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult