BREAKING NEWSEveniment

Circulație rutieră în condiții de iarnă. Zăpadă de 50 cm la stația meteo Iezer

A nins în seara de sâmbătă și în noaptea de sâmbătă spre duminică în zonele de deal și de munte. În zona montană înaltă ninsoarea a fost viscolită.

Zăpadă frământată cu grosimea de până la 1 cm se găsește depusă pe carosabilul DN18, în Pasul Prislop, între km 156 și km181. Celelalte sectoare de drumuri naționale au partea curată și umedă în zona înalta de munte, curată și parțial umedă la deal și la munte, respectiv curată și uscată la ses.

Circulația rutieră se desfășoară în condiții de iarnă. Angajații secției de drumuri naționale au intervenit cu 16 utilaje și au împrăștiat 105 tone de material antiderapant. Carosabilul sectoarelor de drumuri județe este curat și umed.

Angajații SC Drumuri și Poduri SA au acționat cu 38 de utilaje și au răspândit 535 tone de material antiderapant. Cerul este acoperit în zona de munte și senin în rest. Ninge slab în zona înaltă de munte. Vizibilitatea în trafic este bună. Izolat în zonele joase se semnalează ceață. Vântul suflă slab, cu intensificări în zona înaltă de munte.

Temperaturile minime au avut valori de -18 grade la stația meteo Iezer, -12 grade în Pasul Prislop, -11 grade în Pasul Gutâi, -10 grade la Târgu Lăpuș și Ocna Șugatag, -9 grade la Sighetu Marmației și Cavnic, -7 grade în Baia Mare.
Stratul de zăpadă măsură 50 cm la stația meteo Iezer, 34 cm la Cavnic, 27 cm în Baia Borșa, 26 cm în Pasul Gutâi, 24 cm la Băiut și Moisei, 7 cm la Ocna Șugatag, 6 cm la Târgu Lăpuș și Baia Mare.

Te-ar putea interesa si

LĂPUŞ: Tinerii din Maramureş îşi caută marea iubire aşa cum o făceau bunicii lor. Decizia finală stă în alegerea unui fir de lână

Redactie

EXCLUSIV VIDEO: Străzile din Sighet s-au transformat în adevărate canale navigabile

Redactie

EXCLUSIV VIDEO: Accident teribil în Pribilești. Un bărbat aflat pe o tricicletă a fost găsit mort într-un șanț (actualizare)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.