BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

EXCLUSIV: Ucraineanul Vladyslav Sidei (19 ani) a fost arestat preventiv. 9 focuri de armă trase, urmărit 5 km pe DN18 prin Mara

În baza probatoriului administrat, organul de cercetare penală din cadrul STPF Maramureș a dispus reținerea pentru 24 de ore a cetățeanului ucrainean de 19 ani, implicat în cazul de contrabanda, din data de 5 februarie 2023.

Azi cetățeanul ucrainean a fost prezentat judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Sighetu Marmației care a dispus măsura arestului preventiv pe o perioadă de 30 de zile.

Drept urmare, cetateanul ucrainean a fost dus în arestul IPJ Maramures.

Ce spune instanța și cum a ajuns în România ucraineanul de 19 ani

SIDEI VLADYSLAVInculpat

Judecătorii sigheteni au admis propunerea procurorilor de arestare preventivă. Ucraineanul Vladyslav Sidei (19 ani) este din Zakaparpatya.

Conform surselor noastre judiciare ucraineanul a intrat pe teritoriul României din Ungaria, prin PTF Petea, legal, la volanul unui alt autoturism (nu cel urmărit de poliția de frontieră). Acesta ar fi declarat procurorilor că autoturismul Audi Q7 era pregătit și încărcat pentru a-l transporta la o altă destinație. Totodată a susținut că nu știa că are numerele de înmatriculare false (acestea aparțineau unui microbuz înmatriculat în Maramureș).

Polițiștii de frontieră maramureșeni au indisponibilizat în trafic un autoturism cu număr fals de înmatriculare, încărcat cu 28 de baxuri cu țigări care conțineau 13.609 pachete țigări în valoare de aproximativ 32.500 de euro. Totodată, autoturismul marca Audi Q 7, în valoare de 10.000 de euro, a fost indisponibilizat la sediul STPF Maramureș, până la finalul cercetărilor. Pentru indisponibilizarea mașinii și reținearea șoferului au fost trase 9 focuri, 4 în plan vertical și 5 înspre pneurile mașinii.

Vladyslav a fost dus în arestul IPJ Maramureș unde va sta pentru următoarele 30 de zile.

CITEȘTE ȘI:

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV: Suspecţii de braconaj din Vişeu de Sus, prinşi de poliţie

Redactie

AVERTIZARE METEOROLOGICĂ: Cod roşu de caniculă în Maramureş

Redactie

SATULUNG: O mamă și fiica ei de 14 ani au fost bătute de concubin. Fetița a ajuns la spital – ACTUALIZARE

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.