BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

EXCLUSIV FOTO/VIDEO: Descinderi la Vișeu de Sus – lipsire de libertate, tâlhărie calificată, șantaj și violarea vieții private. 3 indivizi au fost vizitați de mascați IPJ Maramureș (actualizare)

Descinderi astăzi dimineață la Vișeu de Sus. Acolo mascații au descins la mai multe adrese din oraș. Conform surselor noastre polițiștii de la Investigații Criminale din cadrul IPJ Maramureș au vizat mai multe persoane (trei știm noi).

Unul dintre aceștia ar fi considerat ”capo di tutti i capi” (nașul) al distribuției de substanțe interzise pe raza orașului în VIșeu de Sus.

IPJ Maramureș ne-a confirmat că există activități pe raza orașului, însă nu se pot furniza în acest moment mai mult detalii.

ACTUALIZARE

Dosarul vizează infracțiuni deosebit de grave: lipsire de libertate, tâlhărie calificată, lovire sau alte violențe, șantaj și violarea vieții private. Au fost descoperite și droguri

vom reveni inclusiv cu imagini video

Te-ar putea interesa si

ACTIUNI IN FORTA LA FRONTIERA: Urmăriri şi focuri de armă pentru reţinerea contrabandiştilor, ţigări de 450.000 lei, confiscate (VIDEO)

Vasile Dale

VIDEO: TREI ucraineni cu degerături la mâini şi picioare, recuperaţi cu elicopterul SMURD. Două avalanşe s-au pornit în timpul misiunii de salvare din Munţii Maramureşului – ACTUALIZARE

Redactie

ACCIDENT LA BORŞA: Două victime după impactul dintre două maşini

Redactie

5 mesaje

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.