BREAKING NEWSEvenimentNationalRecomandate

FOTO: Maramureşeancă, la furat într-un supermarket din Carei

O femeie, care se presupune că ar fin Maramureş, a fost filmată cu camerele de supraveghere în timp ce fura dintr-un supermarket din Carei. Se presupune că a acţionat cu alţi doi maramureşeni, care au fost depistaţi zilele trecute.

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Carei au identificat persoanele care în zilele de 2 și 3 februarie ar fi sustras un portmoneu și o sumă de bani, aparținând unor femei, fapte comise pe raza municipiului Carei. În urma desfășurării activităților informativ-operative, polițiștii au stabilit identitatea persoanelor care ar fi săvârșit faptele, fiind vorba despre un bărbat de 43 de ani și un tânăr de 22 de ani, ambii din județul Maramureș.

Față de ambele persoane a fost dispusă măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore, fiind depuse la Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare. În cauză, cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt și complicitate la furt.

Te-ar putea interesa si

GALERIE FOTO / ACTUALIZARE: Hypermarketul Metro, evacuat din cauza mirosului de gaze naturale

Redactie

APEL UMANITAR: Locuința familiei Sălăjan din Baia Mare a fost cuprinsă de flăcări. Un băimărean a ajuns la Spitalul Floreasca și are nevoie de ajutorul nostru

Redactie

FOC LA BORSA – CASA DE VARA A LUI BUTANU DIN BORSA A LUAT FOC (GALERIE FOTO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.