BREAKING NEWSEveniment

Şoferiţă din Baia Mare, depistată băută la volan. Era cu un copil de 7 ani în maşină

Ieri, 05 februarie, la ora 19.21, polițiștii din Baia Mare au fost sesizați prin apel 112 de către un cetățean, cu privire la faptul că, pe strada Europa din municipiu, a observat un autoturism care ar conduce haotic, existând suspiciuni că persoana care se află la volan este sub influența băuturilor alcoolice.
În baza sesizării, mai multe echipaje s-au deplasat la fața locului, identificând pe bulevardul Unirii din municipiu, autoturismul sesizat în apelul 112. La volan a fost identificată o femeie de 35 de ani din Baia Mare, iar ca pasager pe locul din spate se afla un minor de 7 ani.
Femeia a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 1,29 mg/l alcool pur în aerul expirat. Aceasta a fost condusă la Spitalul Județean Baia Mare, unde i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei din sânge.
Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.

Te-ar putea interesa si

POLIȚIA: Un tânăr din Borșa, fără permis, prins în trafic că transporta lemn fără acte. Mașina nu avea numere

Vasile Dale

MASSIF 2023: Programul artiștilor pe zile

Vasile Dale

UNTOLD 2022 – Programul pe zile și ce artiști urcă pe scenă

Vasile Dale

1 mesaj

5533 februarie 6, 2023 at 11:10 pm

Cei care beau la volan ,confiscata masina ,vînduta la licitatie cum e în țările UE ,așa ar avea frica sa nu piarda masina , si statul român ar avea de salari ,pensi,si alocati pentru poporul român ,de pe urma acestor inconștienți!!

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.