Eveniment

Accidente rutiere pe DJ 184 şi în Baia Sprie provocate de şoferi neatenţi sau băuţi şi fără permis

Ieri, 05 februarie a.c., în jurul orei 20.30, polițiștii din Cavnic au intervenit la un accident rutier produs pe D.J. 184.
La fața locului, polițiștii au constatat faptul că, un tânăr de 18 ani din Satu Mare, aflat la volanul unui autoturism, condus din direcția Budești, înspre orașul Cavnic, a pătruns pe sensul opus de mers și a intrat în coliziune frontală cu un cap de pod, aflat pe marginea părții carosabile.
În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a unei tinere de 17 ani din Satu Mare, care a fost transportată la Spitalul Județean Baia Mare, în vederea efectuării de investigații medicale.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero.
Traficul în zonă s-a desfășurat alternativ pe o singură bandă de circulație, până la finalizarea activității de cercetare la fața locului și înlăturarea de pe partea carosabilă a autovehiculului implicat.
Se efectuează cercetări privind infracțiunea de vătămarea corporală din culpă.

Un tânăr de 18 ani a crezut că poate scăpa de polițiști

Sâmbătă, polițiștii din Baia Sprie, în timp ce executau serviciul de supraveghere al traficului rutier pe drumul comunal nr. 5, pe strada Ignișului, au efectuat semnal regulamentar de oprire al unui autoturism, folosind semnalele acustice și luminoase ale autospecialei.
Conducătorul auto și-a continuat deplasarea, până pe raza localității Chiuzbaia, pe o distanță de aproximativ 7 kilometri, unde, din cauza condițiilor stării carosabilului acoperit cu zăpadă, s-a împotmolit și nu și-a mai putut continua deplasarea.
La volan, polițiștii au identificat un tânăr de 18 ani din Satu Nou de Jos, iar, în urma verificărilor efectuate, s-a constatat faptul că nu deține permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule.
De asemenea, în urma testării alcoolscopice a tânărului, etilotestul a indicat o valoare de 0,36 mg/l alcool pur în aerul expirat.
În consecință, polițiștii au luat măsurile legale conform competențelor și continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Te-ar putea interesa si

FOTO/VIDEO EXCLUSIV: POVESTE DE GROAZĂ PE DN1C – Urmărire în trafic soldată cu un mort și doi răniți la Tăuții Măgherăuș. Un pasager a fost aruncat din mașină și a murit (actualizare)

Vasile Dale

INCENDIU VIOLENT ÎN BAIA MARE: Un bărbat a decedat şi un altul a ajuns cu răni grave la urgenţe după ce o casă a luat foc pe str. M. Eminescu (FOTO, VIDEO)

Vasile Dale

FOTO, VIDEO: O maşină a părăsit partea carosabilă şi s-a răsturnat pe DN 1C la intrare în Lăpușel

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.