BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

FOTO / VIDEO: Un ucrainean a provocat un accident grav la Sighet și a lăsat un cartier întreg în benznă (actualizare)

Pompierii au intervenit în această seară pentru asigurarea măsurilor de prevenire pentru stingerea incendiilor la un accident rutier produs în Sighetu Marmaţiei, str. Lucian Blaga. O maşină s-a izbit de un stâlp de electricitate.

Din primele informații se pare că un cetățean ucrainean ce era la volanul unui autoturism Skoda nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism BMW condus regulamentar din un sighetean. În urma impactului mașina ucraineanului a fost proiectată într-un stâlp de electricitate pe care l-a rupt.

Actualizare – Primăria SIghetu Marmaţiei

Un stâlp de electricitate a fost avariat în urma unui accident rutier ce a avut loc în această seară pe strada Lucian Blaga din municipiul Sighetu Marmației.

Pentru a permite intervenția în condiții de siguranță a echipei Electrica, traficul rutier va fi oprit pe strada Lucian Blaga, pe ambele sensuri de mers, pe segmentul cuprins între intersecția cu strada Bogdan Vodă și intersecția cu strada Balc Vodă.

Se estimează reluarea normală a circulației în jurul orei 24.00. Vă mulțumim pentru înțelegere și vă invităm să circulați cu prudență.

Te-ar putea interesa si

Agresiune fizică între doi bărbați la Arieșu de Câmp

Redactie

AMENINŢĂ CU DEMISIA: Șoferii MaraNord sunt nemulțumiți de salariile mici și condițiile de muncă

Vasile Dale

BORŞA: O femeie a ajuns la spital după ce a fost acroşată de o maşină

Redactie

1 mesaj

ASB februarie 9, 2023 at 10:42 am

“Din primele informații se pare că un cetățean ucrainean ce era la volanul unui autoturism Skoda nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism BMW condus regulamentar din un sighetean. În urma impactului mașina ucraineanului a fost proiectată într-un stâlp de electricitate pe care l-a rupt.“

Masina infipta in stalp e BMW toata ziua. Intrebarea mea e, cum mama saraciei se conduce o masina din un sighetean?

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.