BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

EXCLUSIV FOTO: Tragedie în Băița – Un angajat al Ocolului Silvic Firiza s-a răsturnat cu TAF-ul o sută de metri într-o râpă. A murit pe loc

Tragedie astăzi în pădurile ce aparțin de Ocolul Silvic Tăuții Măgherăuș, care sunt situate în zona localității Băița. Un angajat în vârstă de 52 ani de la Ocolul Silvic Firiza muncea în pădurile de acolo pentru OS Tăuții Măgherăuș.

Se pare că trăgeau lemn din pădure cu un TAF. La un moment dat utilajul forestier a alunecat într-o râpă și s-a răstogolit aproximativ o sută de metri. Colegii silvicultorului au cerut ajutorul medicilor și al pompierilor militari.

Aceștia au ajuns cu mare greutate, pe jos, în zona respectivă din cauza terenului greu accesibil. Din păcate, aceștia nu au putut să facă nimic decât să constate decesul.



Echipajele de criminaliști de la poliție au efectuat cercetarea criminalistică la fața locului, iar cadavrul a fost coborât din munte pentru a fi predat Serviciului de Medicină Legală.

Totodată, inspectorii de la Inspectoratul Teritorial de Muncă Maramureș au deschis o anchetă pentru acest accident de muncă pentru a stabili dacă s-au respectat normele de protecție a muncii.

Te-ar putea interesa si

VIDEO: Operațiunea de salvare a fost reluată! STS a localizat al treilea ucrainean. Ceilalți doi salvați sunt din regiunea Ivano Frankivsk

Vasile Dale

ACCIDENT PE DJ 184: Un severinean neatent s-a izbit cu maşina de un podeţ. O persoană a fost rănită

Vasile Dale

Cinci persoane fără adăpost transportate la Centrul Multifuncțional de tip Azil de Noapte din Baia Mare

Redactie

2 mesaje

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult