BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

ACCIDENT RUTIER ÎN CURTEA ȘCOLII: O elevă și-a parcat mașina lovind un elev de la Liceul Nemeth Laszlo din Baia Mare (exclusiv)

Un accident rutier s-a produs ieri în jurul orei 10.00 în curtea Liceului ”Nemeth Laszlo” din Baia Mare. La eveniment au intervenit polițiștii Biroului Rutier Baia Mare și un echipaj de prim ajutor EPA SMURD de la ISU Maramureș.

Conform informațiilor noastre o elevă în vârstă de 19 ani de la liceul amintit era la volanul unui autoturism cu care a intrat în curtea unității de învățământ (lucru interzis se pare că) iar în momentul în care a vrut să parcheze nu s-a asigurat suficient la efectuarea acestei manevre. A surprins și accidentat un elev din clasa a X-a a liceului (16 ani) care se afla lângă peretele școlii.

Victima a fost preluată de echipajul SMURD și a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență Baia Mare. Din fericire după investigațiile medicale nu a fost nevoie de internarea acestuia.



Polițiștii au testat-o pe elevă rezultatul aparatului etilotest fiind zero. Pe numele acesteia a fost deschis un dosar penal pentru comiterea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Te-ar putea interesa si

DOREL DE BAIA MARE: Şi-a săpat singur “groapa” (galerie foto)

Redactie

EXCLUSIV: Alt lemn descoperit confiscat de la OS Strîmbu Băiuț. S-au dat și amenzi

Vasile Dale

A fost semnat contractul pentru realizarea studiului de fezabilitate al drumului expres Baia Mare – Satu Mare

Redactie

3 mesaje

Peter Károly februarie 10, 2023 at 2:12 pm

Aștept de la dl. Vasile Dale să revină la știre și să relateze cu exactitate dacă în ziua respectivă intrarea cu autovehicole în curtea liceului era sau nu permisă..

Raspunde
Vasile Dale februarie 10, 2023 at 2:14 pm

Noi am întrebat. Deocamdată nimic

Raspunde
5533 februarie 11, 2023 at 2:39 pm

ar trebui vazut cum a obtinut tînara permisul de conducere ,din moment ce nu știe sa pastreze distanta dintre un perete ,în acest caz find peretele scoli , vad multi parinti care își fac datori in banci doar ca odraslele lor sa aivă masina , asa cresc multi cu figuri in cap !!

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult